Отборът на Клоп се изправя срещу шампиона от Висшата лига

...
Отборът на Клоп се изправя срещу шампиона от Висшата лига
Коментари Харесай

Клоп сподели кои играчи могат да играят срещу Манчестър Сити

Отборът на Клоп се изправя против първенеца от Висшата лига в Карабао Къп единствено четири дни след финала на Световната купа в Катар. Мениджърът на Ливърпул удостовери, че Върджил ван Дайк, Трент Александър-Арнолд и Джордан Хендерсън са възобновили тренировки с " алените ", само че призна, че единствено последните двама са с късмет да вземат участие в мача от 1/8-финалите в четвъртък.
" Да, има късмет, несъмнено – те към този момент възобновиха занимания. Хендо към този момент тренира тук, Върджил също но не мисля, че ще опитаме това. Хендо и Трент ще забележим. Но тази група работи дружно близо две седмици и направихме същинска стъпка и това е готино. Не знам в този миг кои ще играят.
Надявам се всички да го преодолеем и всички знаем, че в Англия и в Европа като цяло има някакъв вирус, тъй че се надяваме, че можем да останем настрани от това. Тогава ще вземем решението явно в сряда, кой може да играе в четвъртък. Но това е добре и ще бъде доста забавен мач след този интервал, само че го чакам с неспокойствие ", показа Клоп.
Ван Дайк, Александър-Арнолд и Хендерсън се завърнаха вкъщи след четвъртфиналите в Катар, като и тримата бяха отстранени от бъдещите финалисти Аржентина и Франция.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР