Отборът на Швеция победи с 5:2 състава на САЩ в

...
Отборът на Швеция победи с 5:2 състава на САЩ в
Коментари Харесай

Швеция удари САЩ на старта на световното по хокей на лед

Отборът на Швеция победи с 5:2 състава на Съединени американски щати в дуел от първия кръг на група " В " на международното състезание по хокей на лед, което се организира в Чехия.

В зала " Остравар Арена " в Острава скандинавците поведоха посредством Жоел Ериксон Ек, а при започване на втората третина Лукас Раймонд удвои.

Американците върнаха едно попадение посредством Зак Уеренски, само че Маркус Йохансон възвърне задатъка на " Тре Крунур " от два гола преди заключителния интервал.

Брок Нелсън върна интригата в мача, правейки резултата 2:3 в откриващата фаза на последната част. Впоследствие съставът на Съединени американски щати пое риск, вкарвайки на леда шести полеви състезател в търсене на равенството, само че от това се възползваха Жоел Ериксон Ек и Виктор Хедман, които осъществиха на празна врата за крайното 5:2.

В друга среща от миналата вечер в група " А " Чехия победи с дузпи Финландия. В постоянното време двата отбора не съумяха да си отбележат, само че при наказателните удари Ондрей Каше и Роман Червенка бяха точни, с което донесоха триумфа на домакините.

Roman Cervenka blows the roof off the building. wins in the shootouts.
— IIHF (@IIHFHockey)



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР