Турската федерация взе решение, касаещо Гьозтепе, което ощетява водения от

...
Турската федерация взе решение, касаещо Гьозтепе, което ощетява водения от
Коментари Харесай

Турската федерация взе решение в ущърб на Мъри и Гьозтепе

Турската федерация взе решение, касаещо Гьозтепе, което ощетява водения от Станимир Стоилов тим. Той е първенец на шампионата, дружно с Еюпспор. Преди дни двата отбора даже се изправиха един против различен и Гьоз-Гьоз би 3:0 като посетител.

Двата отбора са разграничени от три точки във краткотрайното класиране, а до края на шампионата имат по един мач, който ще се изиграе през днешния ден. Истанбулският клуб има 72 точки, до момента в който измирският - 69.
 Медиите в Турция: Мъри е набелязал Джавад Ел Джемили за Гьозтепе
Медиите в Турция: Мъри е набелязал Джавад Ел Джемили за Гьозтепе

Вижте повече

Гьоз-Гьоз приема Бодрум вкъщи, като гостите водят сериозна борба за третото място в крайното класиране, което дава право на заключителен плейоф за промоция. В същото време тимът на Арда Туран трябваше да има аудиенция на Ерзурумспор. Двубоят обаче беше изместен в последния миг и ще се играе в Истанбул на стадиона на Юмраниеспор. Причината, която са изтъкнали от локалната футболна централа е награждаването на Еюп, което да се организира в турския мегаполис, а не далечния високопланински Ерзурум. По този метод обаче краткотрайният водач получава съществено преимущество в борбата за първото място в крайното класиране, играейки на безпристрастен терен вместо действително посещение.

И Гьозтепе, и Еюпспор ще получат шампионски трофеи. Двата отбора завоюваха директна промоция в елита. В мачовете посред им през сезона тимът на Станимир Стоилов реализира две безапелационни победи - 5:1 в Измир и 3:0 в Истанбул.

Срещите от последния кръг на турската Първа лига са през днешния ден от 16:00. " Жълто-червените " също ще получат своята купа след края на дуела с Бодрумспор, а управлението е провело доста изненади за почитателите. Сред тях е и открит рейс, с който тимът ще чества по улиците на Измир.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР