Едмънтън Ойлърс изравни резултата в серията срещу Ванкувър Канъкс от

...
Едмънтън Ойлърс изравни резултата в серията срещу Ванкувър Канъкс от
Коментари Харесай

Едмънтън Ойлърс изравни серията срещу Ванкувър Канъкс след драматична победа като гост, Флорида Пантърс поведе на Бостън Бруинс

Едмънтън Ойлърс изравни резултата в серията против Ванкувър Канъкс от плейофите на Западната конференция в Националната хокейна лига (НХЛ).

Рано тази заран във Ванкувър град Ойлърс се постановиха с 4:3 след продължение и по този начин заличиха домакинското преимущество в конфликта, който ще продължи при 1-1 победи в Едмънтън.

Гостите изоставаха на три пъти в хода на постоянното време, само че всеки веднъж намираха метод да се върнат в битката, с цел да пристигна и техният миг в продължението, когато Еван Бушар осъществя победния гол за състава на Крис Кноблаух.



В същото време на Изток Флорида Пантърс взе преднина в борбата против Бостън Бруинс след триумф в мач №3 от серията с 6:2 като посетител.

Точни за спечелилите бяха на два пъти Еван Родригес и по един път Владимир Тарасенко, Картър Ферхаеге, Брандън Монтур и Сам Райнхарт.

По този метод " пантерите " към този момент водят в конфликта с 2-1 победи, като в понеделник (13 май) следва да се организира още един дуел в Бостън.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР