Отборът на Интер спечели с 2:1 при визитата си на

...
Отборът на Интер спечели с 2:1 при визитата си на
Коментари Харесай

Интер потрепери в края, но взе своето срещу Удинезе

Отборът на Интер завоюва с 2:1 при визитата си на Удинезе и по този метод още веднъж се приближи единствено на две точки от градския противник Милан в борбата за купата в Серия " А " три кръга преди края на сезона.

" Росонерите " са водачи със 77 точки, до момента в който момчетата на Симоне Индзаги са втори със 75. Удинезе пък е на 12-то място с актив от 43 пункта.

На стадиона в Удине " нерадзурите " излязоха напред в резултата още в 12-та минута, когато Федерико Димарко центрира от ъглов удар, а на близката греда Иван Перишич с глава беше прецизен за 1:0.

В 36-та минута Един Джеко беше препънат в наказателното поле на домакините, само че реферът Даниеле Чифи даде знак играта да продължи. Секунди по-късно обаче той получи знак от ВАР да преразгледа обстановката и в последна сметка отсъди дузпа в интерес на Интер.

Зад топката застана Лаутаро Мартинес, чийто изстрел срещна гредата, а след това топката се отби от тялото на стража на Удинезе, с цел да стигне още веднъж до аржентинеца, който този път нямаше по какъв начин да сбърка за 2:0.

След почивката домакините заиграха по-офанзивно и в 72-та минута върнаха един гол за 1:2 посредством Игнасио Пусето.

В оставащото време Удинезе даже можеше да стигне и до точката, само че въпреки всичко Интер устоя на натиска и по този метод се върна на победния път след загубата от Болоня през седмицата.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР