Манчестър (Юнайтед) проявява сериозен интерес към крайния защитник Дензъл Дъмфрис,

...
Манчестър (Юнайтед) проявява сериозен интерес към крайния защитник Дензъл Дъмфрис,
Коментари Харесай

Манчестър и Астън Вила искат да привлекат Дензъл Дъмфрис

Манчестър (Юнайтед) демонстрира сериозен интерес към крайния бранител Дензъл Дъмфрис, състезател на италианския Интер, оповестява " football-italia.net ". Информацията показва, че главният съперник на " алените дяволи ", за подписа на нидерландския национал, е Астън Вила.

28-годишният десен бек е титуляр в схемата на Симоне Индзаги, само че желае да напусне след края на сезона. Той е наблюдаван от Юнайтед от много време и Интер чака оферта, прибавят от " football-italia ". Намесата на Астън Вила обаче може да промени обстановката. " Бирмингамци " съвсем са си обезпечили място в Шампионската лига за есента, което може да ги направи по-голям фактор на летния пазар.

За евентуален трансфер на Дъмфрис в Астън Вила оповестява и Gazzetta dello Sport в днешното си издание. Нидерландецът е оценен на близо 30 милиона евро.

Ако раздялата с Дъмфрис се реализира, италианският състав към този момент има проект за негов заместител. Той е обвързван с трансфер на Амар Дедич, от Република България Залцбург.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР