Крал Чарлз не е в настроение за прощаване“, а по-малкият

...
Крал Чарлз не е в настроение за прощаване“, а по-малкият
Коментари Харесай

Крал Чарлз „не е в настроение за прощаване и Хари не е в настроение да се извинява“

Крал Чарлз „ не е в въодушевление за сбогуване “, а по-малкият му наследник принц Хари „ не е в въодушевление да се извинява “, a кралски специалист твърди.

Според създателя Том Куин монархът е „ изпълнен с смут “ от концепцията, че Меган Маркъл може да напише персонални записки и Хари да способства за тях. След публикуването на книгата му Spare през януари 2023 година херцогът на Съсекс сподели, че би трябвало да изреже доста елементи и добави, че има задоволително материал за две книги.

Авторът има вяра, че това може да докара до помиряване сред Съсекс и кралските особи е по-трудно, защото Чарлз чака синът му да се извини, до момента в който Хари и Меган считат, че кралското семейство би трябвало да бъде това, което им се извинява. Говорейки извънредно пред The ​​Mirror, господин Куин сподели: „ Въпреки всичките й старания да реализира триумф на новия си онлайн бизнес, America Riviera Orchard, Меган знае, че персонални записки от времето й в Обединеното кралство като работеща кралска персона биха продали милиони копия. и да й направи парите, за които...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР