Британка, която наскоро смени дъждовното Обединено кралство със слънчева Австралия,

...
Британка, която наскоро смени дъждовното Обединено кралство със слънчева Австралия,
Коментари Харесай

Британката, която смени Обединеното кралство с живота в Австралия, призовава другите да не я следват Down Under

Британка, която неотдавна смени дъждовното Обединено кралство със слънчева Австралия, прикани другите да не следват нейните стъпки.

След една от най-дъждовните и най-студени зими от години е елементарно да се разбере за какво повече от един милион души, родени в Обединеното кралство, сега живеят Down Under. Не единствено, че има хиляди благи красиви брегове и слънчева светлина, музикалните и спортните подиуми са оживени, както и сцената с раница.

Докато можете да стоите надалеч от челюстите на многото смъртоносни животни в Австралия, тогава е безсмислено да отидете на отмора, в случай че имате опция.

Хана, британка, която в този момент живее в Пърт, предизвести, че има огромна разлика сред почивката в Оз и преместването там на цялостен работен ден. „ Бих желала да отстрани въздействието ви да се преместите в Австралия “, сподели тя в клип на TikTok.

Умореният от света експат прикани другите да не се заблуждават от видеоклипове на инфлуенсъри, показващи извънредно красивата, огрявана от с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР