Отборът на Арсенал продължава с възходящото си представяне в английската

...
Отборът на Арсенал продължава с възходящото си представяне в английската
Коментари Харесай

Зрелищният Арсенал продължава да гази

Отборът на Арсенал продължава с възходящото си показване в британската Висша лига. На " Боксинг дей ", селекцията на Микаел Артета реализира четвъртата си поредна победа. Лондончани нямаха никакъв проблем при визитата си на Норич и подчиниха новаците с 5:0. В воин за " топчиите " се трансформира националът Букайо Сака.

Крилото даден звук за триумфа с ранно попадение в шестата минута. №7 разви хубава офанзива на гостите, като след пас на Йодегор настройки топката на левия си крайник и я запрати в далечния ъгъл на Ангъс Гън.
 Снимка 558534
Източник:

До почивката Киърън Тиърни влезе в надалеч по-непривична роля за себе си и вместо асистенция, означи значим гол за 0:2. И тук финалният пас беше дело на Йодегор.

Второто полувреме започва с леко благополучен гол на Габриел Мартинели. Бразилецът обаче нямаше доста време да се зарадва, тъй като мигновено видя вдигнатия байрак за засада.

В 67-ата минута Букайо Сака означи второто си попадение в мача, което остави така и така сломените " канарчета " без конкуренция. В 84-ата късмет да се разпише от дузпа имаше Александре Лаказет, а крайното 0:5 оформи появилият се като запаса Смит-Роу. За попадението на последния имаше и ревизиране с ВАР заради подозрения за засада.
 Снимка 558535
Източник:

Победата беше под №11 за " артилеристите " във Висшата лига, които не престават да бъдат на четвърто място в класирането с актив от 35 точки. Норич твърдо е на последната позиция, единствено с 10 пункта.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР