От книгата става ясно, че Феликс всъщност не е единственият

...
От книгата става ясно, че Феликс всъщност не е единственият
Коментари Харесай

Той Е Още Жив! Лъсна Изумителната Лъжа За Смъртта На Сталин! Вижте Уникални Снимки!

От книгата излиза наяве, че Феликс в действителност не е единственият двойник на Сталин и с изключение на него още трима мъже показват водача на разнообразни мероприятия.

Дадаев е роден в Дагестан. Когато фамилията му се мести в град Грозни,Чечения, той стартира да върви на уроци по балет. Още при започване на Втората международна война е мобилизиран. През 1942 година го раняват толкоз тежко, че на фамилията му оповестяват, че е умрял. Заедно с още седем ранени е закаран в болничното заведение, само че единствено той и още един мъж оцеляват.

Съветски сътрудници на Сталин виждат Феликс

скоро след войната и го наемат, с цел да показва водача и по този метод да го защищава от опити за ликвидиране на обществени събития. Само на 20 години, Дадаев е десетилетия по-млад от Сталин, само че положителният грим и следите от войната съумяват да му докарат типа на 60-годишен.

" Преживяхме толкоз страдания, че изглеждах много по-възрастен в сравнение с бях ", споделя той.

Обучен съгласно персоналните стремежи на руския водач, Феликс стартира да посещава събития с доста хора на територията на целия Съветски съюз, представяйки се за него. Двойникът прекарва доста часове в гледане филми и речи на Сталин, с цел да усвои точно неговите придвижвания, жестове и мимики, както и неговата интонация.

Твърди се, че Дадаев както и други от двойниците са тренирани от Алексей Дикий, артист, изиграл ролята на Сталин в пропагандни филми. Във време, в което медиите не са били толкоз добре развити, външният тип и маниерите са били най-важни за сполучливото реализиране на заблудата. Не е било нужно двойникът да е съвършен във връзка с говора, тъй като дребните елементи са мъчно уловими по това време, още повече, че руският водач нормално е надалеч от масите.

„ Когато подготовката ми завърши и гримът ми беше изцяло подготвен, аз към този момент напълно приличах на него. Само ушите ни се различаваха, тъй като моите са по-малки. “, споделя Дадаев.

Друг от двойниците на Сталин е разпознат като „ Рашид “

Той толкоз приличал на диктатора, че когато се причислява към армията, е освободен неотложно. Дори белезите по лицето му са съвсем идентични на тези на руския водач от битката му с шарката.

Рашид прекарва две години в образование с Алексей Дикий и твърди, че е чувал за други двойници, макар че в никакъв случай не ги е срещал. Разказва и за клюки, че един от другите двойници е бил назначен да живее във вилата на диктатора отвън Москва в края на 40-те и началото на 50-те, когато Сталин умира.

След гибелта на руския водач през 1953 година Рашид се реалокира в провинцията, избръсва мустака си и последователно оплешивява. Въпреки това обаче приликата продължава да бъде забележима и той постоянно става обект на погледите на хората по улиците.



Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР