Съпругата на Джей Блейдс ридаеше, когато призна, че все още

...
Съпругата на Джей Блейдс ридаеше, когато призна, че все още
Коментари Харесай

Съпругата на Джей Блейдс ридае, че „не може да бъде достатъчна“ за звездата от Repair Shop след раздялата

Съпругата на Джей Блейдс ридаеше, когато призна, че „ към момента не има вяра “, че раздялата й със брачна половинка й е същинска и се усеща тя „ би трябвало да е ядосана, само че е просто тъжна “.

Лиза Мари Збозен, на 43, се омъжи за звездата от „ Макет за ремонт “, на 54, през ноември 2022 година, само че направи шокиращо известие в четвъртък, че бракът им е завършил. Обявявайки раздялата им, Лиза сподели, че „ се пробва да разбере живота си “, като удостовери раздялата в обществените медии. Това идва единствено дни откакто Джей разгласи пауза в обществените медии след гибелта на обичания му чичо, който беше погубен през март поради спор със комшия.

Фитнес инструкторката Лиза показа прочувствена актуализация с почитателите си часове по-късно новината за раздялата им гръмна. Тя се чуваше да ридае, до момента в който записваше прочувствено видео, като в същото време криеше лицето си от камерата. Лиза сърцераздирателно показа, че „ доста е желала бракът да работи “, само че усеща, че „ не може да бъде задоволителна “.

Тя сподели: „ Добре,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР