Тази вечер се проведе пореден протест срещу новата организация на

...
Тази вечер се проведе пореден протест срещу новата организация на
Коментари Харесай

Пореден протест срещу новата организация на движение в центъра на София

Тази вечер се организира следващ митинг против новата организация на придвижване в центъра на София.

И през днешния ден жители блокираха улици с искане за неотложно възобновяване на остарялата маркировка.

Протестът продължи повече от час, през който недоволните блокираха придвижването по булевардите „ Васил Левски “ и „ Патриарх Евтимий “. Допускаха се единствено коли за спешна помощ, тролеи и трамваи.

 Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите 3 мин. Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите  Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер 4 мин. Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер  Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник? 1 мин. Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник?  Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси 3 мин. Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси  „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси? 2 мин. „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси?  Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест 5 мин. Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест  Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите 3 мин. Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите  Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер 4 мин. Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер  Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник? 1 мин. Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник?  Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси 3 мин. Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси  „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси? 2 мин. „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси?  Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест 5 мин. Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест

Общинските съветници на София ще заседават по тематиката изключително и в четвъртък. 

Решението спря измененията на придвижването в центъра на София

В петък – 17 май, Административният съд спря всички дейности на Столичната община по булевардите „ Патриарх Евтимий “ и „ Витоша “ след тъжба от неправителствена организация.

Снимка: Ладислав Цветков

Кметът на София Васил Терзиев разгласи, че ще апелира решението. Преди това той призна, че има проблем, само че го дефинира като информационен.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР