Разказвали сме ви за Атанас Павловски, който живее с учителска

...
Разказвали сме ви за Атанас Павловски, който живее с учителска
Коментари Харесай

Измама за милиони с фалшив брак: Развитието по случая на Атанас Павловски

Разказвали сме ви за Атанас Павловски, който живее с учителска заплата, само че има завещание за милиони в парцели и сметки, които не може да получи.

След следствие на bTV и няколкогодишна борба към този момент е потвърдено – в центъра на измамата с парите стои подправен брак.

Павловски е единственият наследник на Любка Коева. По завещание тя има постройка в центъра на София, която през днешния ден е наета от банка, апартамент на бул. „ Витоша “ и имот в кв. „ Илиянци “. През годините е съумяла да натрупа и стотици хиляди в банкова сметка.

 Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите 3 мин. Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите  Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер 4 мин. Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер  Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник? 1 мин. Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник?  Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси 3 мин. Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси  „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси? 2 мин. „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси?  Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест 5 мин. Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест  Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите 3 мин. Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите  Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер 4 мин. Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер  Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник? 1 мин. Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник?  Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси 3 мин. Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси  „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси? 2 мин. „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси?  Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест 5 мин. Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест

През 2020 година Любка Коева умира. А синът и открива, че като неин единствен правоприемник е вписан чужд за него мъж – Стефан  Кръстев.

Снимка: btvnovinite.bg

Според документите бракът сред майка му и този мъж е подписан в Москва. И то в интервал, в който Любка не е имала чуждестранен паспорт. Всичко това е потвърдено в съда.

Имоти за милиони в центъра на София се озоваха в непознати ръце и то единствено против 50 000 лева

Така тази година излиза и окончателното решение на съда, с което се потвърждава, че бракът е подправен.

Още през 2022 година от прокуратурата оповестиха за bTV, че зад опита за кражба на наследството на Атанас стои проведена незаконна група от 6ма души.

Роднини и съседи на липсващ мъж подозират, че е жертва на имотна машинация

Измамата беше оценена на близо 7 млн. лева Стигна се и до покачване на обвинявания. И въпреки борбата за парите да е извоювана, то войната не е. Защото занапред, в друго произвеждане, ще се взема решение ориста на парцелите на Атанас.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР