Жената на Румен Радев се оплака от него пред своя

...
Жената на Румен Радев се оплака от него пред своя
Коментари Харесай

Деси Радева се оплака на близка приятелка от мъжа си: Той ме бие

Жената на Румен Радев се оплака от него пред своя другарка по време на официално събитие край морето.

Той ме бие. Това призна пред Христина Апостолова първата дама Десислава Радева. 

Това стана при посрещането на президентската двойка в най-важната част от формалната гала по откриването на летния сезон в Несебър в петък по здрач.

Голяма част от държавния хайлайф бе пристигнал на морския бряг, измежду гостите имаше и представители на дипломатическия корпус у нас. Вижда се по какъв начин след Радев Десислава Радева се ръкува с министъра на туризма Евтим Милошев, след което пристъпва към Христина Апостолова – жена му, и се оплаква от мъжа си, сочейки ясно с пръст гърба му. 

Съпругата на президента ясно произнася фразата в ухото на Апостолова, задоволително мощно, с цел да бъде уловена от микрофона на Флагман.бг.

Радева бе с феерична прическа, а облеклото й бе актуален италиански изискан, сполучлив смарт кежуал.

Първата дама, със спортния й дух, се усещаше в личната си кожа и плуваше в свои води, тъй като незабавно по-късно с удивление регистрира фамозния костюм, в който безусловно грееше някогашната министърка на туризма Марияна Николова. 

„ Много положително лила! “ Николова я поправя: „ Люляково “. 

Появата на Николова на първа линия измежду формалните лица за същинските браншовици не е инцидентно. Очаква се в бъдещето постоянно държавно управление тя да откри заслужен пост, защото се употребява с уважението им. 

Христина Апостолова е близка другарка на Деси Радева. Тя е едно от главните лица на „ Българската Коледа “ – благотворителната президентска самодейност за деца в неравностойно състояние, където Милошев е продуцент, а тя – сценарист. 

Апостолова непроменяемо следва брачна половинка си на всички места, откогато е министър, била е видяна в Слънчев бряг даже и на формалната закуска с дипломатическия корпус, където на родственици на министри не се гледа с положително око.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР