Външното министерство на Китай предупреди, че независимостта на Тайван е

...
Външното министерство на Китай предупреди, че независимостта на Тайван е
Коментари Харесай

Външното министерство на Китай разкритикува откриването на Тайван, противопоставянето на Филипините в Южнокитайско море

Външното министерство на Китай предизвести, че независимостта на Тайван е „ задънена улица “ в деня на встъпването в служба на президента на самоуправляващия се остров в понеделник.

" Без значение под какво име или опрощение, настояването за самостоятелност на Тайван е обречено на неуспех ", повтори представителят на министерството Уанг Уенбин на всекидневен брифинг за вести, запитан за встъпителна тирада на президента Лай Чинг-те.

В речта си по-рано денем Лай сподели, че Китай и Тайван „ не са подчинени един на различен “ и прикани Пекин да спре военните си закани и заплашване.

Лай даде обещание да продължи устрема на своя предходник да поддържа непоклатимост с Китай, като в същото време ускори сигурността на Тайван посредством импорт на военно съоръжение от непосредствен сътрудник Съединени американски щати.

Уан също подлага на критика Съединени американски щати за това, което той назова „ деформиране “ на Резолюция 2857 на Общото заседание на Организация на обединените нации, която утвърждава седалището на Пекин в Организация на обединените нации.

„ Този ​​вид ретрогр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР