Опасенията са, че пропалестински групи може да атакуват руско-израелската изпълнителка.

...
Опасенията са, че пропалестински групи може да атакуват руско-израелската изпълнителка.
Коментари Харесай

Предупредиха израелската участничка в Евровизия да не напуска хотелската си стая

Опасенията са, че пропалестински групи може да нападат руско-израелската изпълнителка. Същевременно над 1 000 музиканти в Швеция и повече от 1 400 чиновници в арт-индустрията на Финландия приканиха за протест на песенния конкурс, още веднъж поради позволеното показване на Израел.

Шведската полиция е в нараснала подготвеност и даже изиска подкрепления от Дания и Норвегия за едно от най-противоречивите издания на Евровизия – най-много поради присъединяване на Израел. Очакват се и митинги против присъединяване на Швеция поради присъединението на страната към НАТО.

За да я позволен до присъединяване, израелската представителка трябваше да преработи текста и да смени заглавието на песента си, която в началото се наричаше „ Октомврийски дъжд ”, само че уредниците на Евровизия го сметнаха за прекомерно политически ангажирано, тъй че в този момент парчето към този момент носи името „ Ураган ”.
 KAN confirms Eden Golan`s Eurovision entry “Hurricane ” to be released on March 10 – EuroCelso Reactions Еден Голан, фотография - eurocelsoreactions.com
В Instagram Еден Голан написа: „ Започвайки това пътешестване,...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР