Дъщерята на Ари Булон, който твърди, че е син на

...
Дъщерята на Ари Булон, който твърди, че е син на
Коментари Харесай

Никога няма да бъдеш мой син: Искане за ДНК проба от Ален Делон е внесено в съда

Д ъщерята на Ари Булон, който твърди, че е наследник на Ален Делон, е поискала от съд в Женева да назначи позволи да бъде взета ДНК проба от звездата на френското кино , съобщи Агенция Франс Прес, като цитира адвокатката Саския Дитисхайм.

" Потвърждавам, че съм подала молба ", сподели тя пред Агенция Франс Прес, потвърждавайки известие в изданието " Трибюн дьо Женев ". Искането е процедурата да бъде подхваната бързо, което съгласно швейцарското законодателство може да бъде разпоредено, в случай че обстановката е незабавна, да вземем за пример доказателствата са застрашени или има риск да изчезнат, отбелязва Агенция Франс Прес.

Молбата е да се вземе ДНК проба от Ален Делон, с цел да се дефинира дали той е " дядо " на клиентката й. Дъщерята на Ари Булон е представлявана и от френския си юрист Ришар Седийо.

Представителите на 16-годишното момиче обясниха, че молбата е подадена до Първоинстанционния цивилен съд в Женева, защото Делон " живее " там съгласно регистъра на популацията в града.

Дитисхайм счита, че съдът би трябвало да се произнесе " бързо ", откакто откри дали е способен по въпроса, преди да отговори всъщност на молбата й, отбелязва Агенция Франс Прес.

Alain Delon: la fille d’Ari Boulogne demande à la justice suisse l’ADN de l’acteur pour une recherche en paternité
— CNEWS (@CNEWS)
През септември 2021 година френски съд реши след обжалване, че не е " териториално незапознат " по иск за признание на бащинство, подаден от Ари Булон към артиста Ален Делон, защото местоживеенето му в Швейцария.

Ари Булон, чието същинско име е Кристиан Булон, беше открит мъртъв през май 2023 година Тогава той бе на 60 години. 

Ален Делон в никакъв случай не е признавал, че е татко на Ари Булон, наследник на немската певица Нико от " Велвет ъндърграунд ". С нея артистът има къса връзка през 60-те години на предишния век. Ари обаче е отгледан от майката на Ален Делон - Едит Булон, чието име носи.

Пътищата на двамата мъже се пресичат неколкократно. През 1986 година Ален Делон споделя на Ари: " Нямаш моите очи, нямаш моята коса, не си мой наследник, в никакъв случай няма да бъдеш мой наследник ", напомня Агенция Франс Прес, цитирайки в.  " Либерасион ". 

Пристрастен към опиатите, фотографът няколко пъти е настаняван в психиатрични клиники.

Звездата на френското кино Ален Делон е на 88 години и е тежко болен, откакто през 2019 година получи инсулт.

* Вижте и това видео от архива ни: 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР