Първото изпълнение на Girls Aloud като четири части беше ударено

...
Първото изпълнение на Girls Aloud като четири части беше ударено
Коментари Харесай

Реюнионното турне на Girls Aloud се провали, тъй като първият голям концерт за завръщане се появи със закъснение

Първото осъществяване на Girls Aloud като четири елементи беше ударено на камък, като притежателите на билети бяха ударени със забавяне, защото началният час на групата става отхвърлен.

Емблематичната момичешка група, включваща Черил Туиди, Надин Койл, Никола Робъртс и Кимбърли Уолш, с горделивост оповестиха, че първите им концерти от 2013 година насам ще бъдат отдадени на честването на живота на Сара, която трагично загуби борбата си с рака на гърдата през 2021 година на 39-годишна възраст.

Първата спирка на Girls Aloud е в Ирландия, като хитмейкърите Sound of the Underground свирят в 3Arena в Дъблин. Въпреки това, защото почитателите към този момент са в залата, един собственик на билети сподели на Mirror, че началният час е преместен с 30 минути. Момичетата трябваше да се появят на сцената в 20:45, само че в този момент няма да удостояват почитателите с наличието си до 21:15.

42-годишната Кимбърли нежно показа по време на подготовката за шестседмичното турне: „ Нашата съществена цел е да отдадем заслужено...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР