Антон Перейре-Буено, 24-годишен, и Джеймс Перейре-Буено, на 28, обаче са

...
Антон Перейре-Буено, 24-годишен, и Джеймс Перейре-Буено, на 28, обаче са
Коментари Харесай

Рекорд: откраднаха $ 25 милиона в криптовалута за 12 секунди

Антон Перейре-Буено, 24-годишен, и Джеймс Перейре-Буено, на 28, обаче са разкрити, задържани и упрекнати в машинация и пране на пари, оповестява Военновъздушни сили. Според правосъдното министерство на Съединени американски щати, хипотетичният грабеж е първи по рода си. Обвинението твърди, че двамата причинители са приключили образованието си в Масачузетския софтуерен институт (MIT), единствено преди една година. С повече от 160 години история, образователното заведение е измежду най-елитните в света в региона на техниката и технологиите „ ;

По думите на заместник-главния прокурор на Съединени американски щати Лиза Монако, двамата Перейре-Буено са откраднали криптовалута Ethereum на стойност Щатски долар 25 милиона, посредством „ софтуерно усъвършенствана авангардна скица, планувана месеци и изпълнена за секунди ”.

Според прокуратурата, основна роля в разкриването на лъжливата скица, са изиграли сътрудници от Службада за вътрешни доходи (IRS). Новинарските медии разкриват, че в MIT братята са учили математика и компютърни науки. Използваният от тях метод може да се назова „ валидиране на транзакции ”

Двамата са употребявали високоспециализирани умения, добити в...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР