От известно време Джордж Клуни и прекрасната му съпруга -

...
От известно време Джордж Клуни и прекрасната му съпруга -
Коментари Харесай

Амал изящна в розово за вечеря със Стела Макартни

От известно време Джордж Клуни и прелестната му брачна половинка - Амал, са се отдали напълно на жаркото италианско лято, почивайки си в обилната си резиденция на езерото Комо.

Това е обичаното място за отдих на двойката, която през ваканционния сезон напуща холивудската суетност и се насочва към живописното място, на което са снимани елементи от филмите Междузвездни войни, Бандата на Оушън 2 и Казино Роял.

Миналата седмица фамилията беше на вечеря с майката на 41-годишната адвокатка по човешки права, а през вчерашния ден прекара една вечер с близки другари, измежду които бе дизайнерката Стела Макартни и брачна половинка ѝ Аласдър Уилис.

Амал бе безусловно зашеметяваща в бледорозовата си къса рокля, която в действителност е дело на самата Макартни. Тоалетът, с дължина над коляното, притегля вниманието със спускащите се свободно надолу ресни с асиметрична дължина начело и откъм гърба.

Интересни са и транспарантните елементи, които основават илюзията, че от двете страни има бездънен V-образен отвор, както и че дрехата е с тънки презрамки, минаващи към врата.

За да приключи визията си, госпожа Клуни се беше спряла на дребна чанта в звук с облеклото си, висящи златни обеци и златисти сандали на висок ток, които през по-голямата част от времето носеше... на ръка.

Джордж изглеждаше шикозно, избрал за вечерта тъмносин костюм и бяла раирана риза, която носеше разкопчана. Той бе същински благородник, помагайки както на брачната половинка си, по този начин и на Стела Макартни и останалите дами да се качат на борда на моторната лодка, с която се насочиха към ресторанта.

Още фотоси от визията на Амал вижте ТУК!

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР