Съобщено е, че полицията се е свързала с Анджела Рейнър,

...
Съобщено е, че полицията се е свързала с Анджела Рейнър,
Коментари Харесай

Полицията се „свърже с Анджела Рейнър, за да организира интервю“ в спора за продажбата на къща през 2015 г.

Съобщено е, че полицията се е свързала с Анджела Рейнър, с цел да провежда чат в дългогодишния спор по отношение на нейната продажба на общинска къща.

Заместник-лидерът на Лейбъристката партия твърди, че не е направила нищо неприятно, до момента в който чиновниците ревизират дали е платила верния размер на налога през 2015 година Тя упрекна своите тори, че се пробват да я оклеветят по отношение на изискванията й на живот преди съвсем десетилетие и се закле да да се отдръпна, в случай че полицията открие, че е направила закононарушение.

Смята се, че детективите са се свързали с офиса й, с цел да провеждат изявление, оповестява Sun on Sunday. Говорител на лейбъристите сподели: „ Анджела беше безапелационна, че ще сътрудничи на всяко следствие. Не планираме да даваме настоящи мнения. Ние оставаме изцяло уверени, че Анджела е спазвала разпоредбите от самото начало и в този момент е уместно да оставим полицията да си свърши работата. милиардерът, някогашен сътрудник на торите, лорд Ашкрофт. Тя беше упрекната в погрешно изказване, че живее в някогашна с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР