Зодия Близнаци директно да говори с половинката си.Ето и хороскопа

...
Зодия Близнаци директно да говори с половинката си.Ето и хороскопа
Коментари Харесай

Хороскоп за 13 май понеделник: Да каже истината директно на половинката си зодия

Зодия Близнаци непосредствено да приказва с половинката си.

Ето и хороскопа на:

Овен

Най-добрият метод за решение на казуса е, да узнаете повече за него. Разширете знанията си за всички аспекти на обкръжаващите Ви сили и хора, тъй като когато узнаете кое стимулира техните дейности,, ще можете сами да ги мотивирате, а всичко ще бъде във Ваши ръце. Интересното е, че е правилно и противоположното - колкото повече знаят те за Вашите претекстове, толкоз по-силно могат да Ви повлияят. Сами решавате, дали желаете и по-нататък да играете във Висшата лига и по тази причина бъдете толкоз открити, доколкото сами желаете.

Телец

Може да решите имуществените и финансови проблеми бързо, изкусно и изтънчено. На способността Ви да излизате с почтено от комплицирани обстановки, ще завидят доста по-опитни сътрудници и познати. Ще се появят благоприятни условия да намерите нови съидейници, и то доста авторитетни, а дружно с тях ще можете да постигнете огромни триумфи. Радва Ви стабилността на прочувствения декор: даже и не напълно дребните компликации няма да Ви попречат да запазите умерено и отзивчиво въодушевление. Най-добре е всички среши, без значение от техния темперамент, да уреждате отвън дома си. Би Ви било доста потребно някакво многообразие.
 

Близнаци

През целия ден Вашият обичан човек ще се майтапи с Вас, и то по много афектиран метод.

Ще се наложи или да търпите това, изпитвайки дори и наслаждение, или почтено да му признаете, че подобен тип другарство не Ви е по усета.

Най добре е, да не довеждате обстановката до краен лимит.

 

Рак

Ту тук, ту там пораждат ласкателни обстановки, въпреки че не всички са по този начин явни. Отново разгледайте неотдавнашните събития, и се постарайте да вникнете в тяхната същина.Нарасналата отговорност, това е най-верния знак, че вършиме на обкръжаващите мощно позитивно усещане. Всичко, което би трябвало да извършите през днешния ден, това е, да се придържате към ежедневните задания, както и трансформирате нервността в позитивна сила.Вярвайте в себе си, тъй като всички останали имат вяра във Вас.
 

Лъв

През този ден Вашият обичан човек ще се издигне в очите Ви, без значение дали ще направи нещо за тази цел, или не. Просто по този начин ще се подредат картите на гадателската маса на ориста. Постарайте се да извършите всичко допустимо, с цел да извлечете оптималната полза от създалата се обстановка.
 

Дева

Днес Вашият обичан човек ще стане благополучен собственик на особени права и пълномощия, каквито във връзка с Вас няма никой различен човек, в този голям свят. Остава да се надявате, че той ще се разпореди с полученото богатство деликатно и рационално, както прилича на Вашата половинка...
 

Везни

Днес ще Ви бъде мъчно. Непрекъснато ще се карате с обкръжаващите, въпреки че напълно няма да задачите това. Въпреки че не желаете да обидите който и да било, постоянно вършиме забележки, които се поясняват погрешно. По-добре говорете напряко, тъй като по този метод ще можете да избегнете недоразуменията. Няма да Ви е непотребна помощта на околните, само че преди да я получите, ще се наложи да изслушате куп неприятни директиви. Вашата „ половинка ” ще е прелестно изключение и ще Ви схваща от половин дума.
 

Скорпион

Днес ще си наострите зъбките и ще се старете да ги демонстрирате на всички, в това число и на своя обичан човек (на пътво място). Рабира се, че е доста значимо да имате лично мнение по всеки въпрос, както и директно държание и ексцентричен жанр, само че за най-близкия си човек и за това, че може да се срами поради Вас, също би трябвало да помислите...
 

Стрелец

Не може да се похвалите с висок витален тонус, само че настроението Ви ще бъде хубаво, и даже в комплицираните обстановки ще съумеете да запазите своя оптимизъм. Бъдете подготвени да си спомните за нерешените проблеми, а и да се заемете с оправянето на своите и непознати неточности. Обичайните действия и домашните грижи ще Ви лишават прекомерно доста време. Много мощно ще бъде въздействието на позитивните трендове в областта на сантименталните връзки. Ще се появят удобни условия за нови запознанства и увлечения. Това ще бъде изключително годно, в случай че планирате пътешестване или посещаване на увеселително заведение. Денят също е подобаващ за решение на финансови проблеми.
 

Козирог

В последно време животът Ви се е преобърнал с главата надолу и по тази причина не е мъчно да се разбере, за какво толкоз доста Ви се желае, да оси останете вкъщи, в своето уютно гнезденце. Само че е време още веднъж да покажете глава на открито, тъй като Вашият звезден бранш е подготвен да се окаже под въздействие на доста постоянен източник, а това е еднопосочна смяна към по-добро. Разбира се, когато нещата се уталожат, може да Ви помолят, да поемете още някаква отговорност. Кажете „ да ”, тъй като това може да се окаже за Вас необикновено премеждие.
 

Водолей

Да достигнете и надминете! Днес мощно ще Ви се прииска да докажете на своите приятелки и другари, че романът с Вашия човек е напряко съвършен, а той е в действителност примерен, и всички би трябвало да стартират да Ви завиждат напряко в този момент. Опитайте, пък може и да се получи! Най-важното е, Вашата половинка да не бъде срещу!
 

Риби

Благодарение на прилива на интелектуална или физическа сила, ще можете да извършите доста потребни неща за фамилията, родителите, или за устрояване на своята територия(дома, фамилията, или селскостопанския имот). Определено е настъпило време, в което по-опростено да гледате на нещата. Затова потърсете измежду цялата блъсканица невъзмутим придружител. Малко реалксация и отмора с индивида, с който се чувствате свободно, ще възвърне Вашето успокоение. Тихото кафе или даже дома(„..доме, доме, сладки доме ”), могат да се окажат най-хубавите хрумвания. Когато мълчанието не е по-приятно от диалозите и смеха, значи сте на нужното място в нужното време и с нужния човек.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР