Великобритания демонстрира огневата си мощ в задния двор на Русия

...
Великобритания демонстрира огневата си мощ в задния двор на Русия
Коментари Харесай

Великобритания разкри оръжие „70km sniper“ в Естония, докато НАТО продължава огромна военна игра в задния двор на Русия

Англия показва огневата си мощност в задния двор на Русия през днешния ден като част от огромно обучение на НАТО – с оръжие, наречено „ 70km снайперист ”.

Ракетната система за залпов изстрел на английската войска беше кацната на летище Kiltsi, в западна Естония, преди симулирана пукотевица. Той беше докаран с A400M на RAF на летището, единствено на часове от съветската граница на изток. Повече от две години след нашествието на Русия в Украйна, вчерашното обучение беше нова проява на мощ на НАТО против Владимир Путин.

Приземяването и симулираната пукотевица попаднаха в границите на учението Spring Storm, част от траялото месеци Steadfast Defender 24 – Най-голямата военна игра на НАТО след Студената война. Министърът на защитата на Естония Хано Певкур сподели, че посланието, което вчерашното обучение изпраща на Путин и Русия, е „ доста ясно “.

Говорейки на летището, той сподели на Mirror: „ НАТО, като съюз, постоянно е подготвен да пази нашите страни, нашите хора. “ Той добави: „ Дори не си и помисл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР