Основна борса за обмен на криптовалути Huobi си партнира с

...
Основна борса за обмен на криптовалути Huobi си партнира с
Коментари Харесай

Инвеститори в недвижими имоти ще плащат с криптовалути

Основна борса за продан на криптовалути Huobi си партнира с компания за недвижими парцели в Обединените арабски емирства (ОАЕ), с цел да разреши на вложителите в недвижими парцели да заплащат в криптовалути.

Компанията е сключила партньорство с Fäm Properties - дубайска организация за недвижими парцели, с цел да предложи криптовалутни заплащания за своите вложители в недвижими парцели, заяви уеб сайтът от ОАЕ AMEinfo.com.

Криптовалутата може да разреши повече непоклатимост и ликвидност на пазара на недвижими парцели.

По-конкретно, партньорството дава опция на Fäm Properties да приема заплащания в криптовалути като биткойн, етер, XRP и други огромни криптовалути, се споделя в отчет. Сътрудничеството ще даде опция за повече непоклатимост и ликвидност на пазара на недвижими парцели. Освен това партньорството ще опрости вложението в арабските емирства, както и ще обезпечи на пазара по-голяма стойност, съгласно основния изпълнителен шеф на Fäm Properties:

"Това партньорство ще даде на нашите клиенти голяма опция с лекост да влагат в основни места в ОАЕ. Криптовалутите се трансформират във все по-популярен метод на заплащане по целия свят и този спомагателен избор ще усили нашите покупко-продажби за парцели и ще донесе по-голяма стойност на пазара на недвижими парцели тук, " споделя Фирас Ал Масади.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР