Още в първите работни дни на 2024 г. стана ясно,

...
Още в първите работни дни на 2024 г. стана ясно,
Коментари Харесай

Когато друг съобщи плановете на Чарлз и Камила

Още в първите работни дни на 2024 година стана ясно, че принцът и принцесата на Уелс към този момент са разграфили първата половина на годината и им следва публично пътешестване до Италия. Още в края на предходната година пък се заприказва, че крал Чарлз и брачната половинка му възнамеряват публично в Австралия.
 Графикът на принц Уилям и Кейт Мидълтън за 2024 включва и пътешестване до Рим
Плановете на Уилям и Кейт за 2024 година

Първата половина на годината е разчетена

Сега получаваме удостоверение за визитата, въпреки и не от Бъкингамския замък. Говорител на австралийското държавно управление споделя пред The Australian, че " министър председателят се радва на топли връзки с краля и чака да посрещне негово величество в Австралия по-късно тази година ".

Посещението ще бъде част от дълго пътешестване на Чарлз и Камила през октомври за срещата на държавните глави от Общността на нациите в Самоа. Тя ще се състои на 21 октомври 2024 година и ще събере представители на 56-те страни-членки на Общността.
 Снимка 635231

Очаква се английските монарси да посетят и Нова Зеландия. Последното им публично пътешестване в този район е през 2018 година в Австралия и през 2019 година в Нова Зеландия. От Hello напомнят, че Елизабет Втора посещава Австралия 16 пъти по време на ръководството си, като постоянно е била придружавана от брачна половинка си принц Филип.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР