Поне четирима са загинали и 61 са ранени, след като

...
Поне четирима са загинали и 61 са ранени, след като
Коментари Харесай

Четирима загинаха в Мумбай, след като билборд се срути от бурни ветрове

Поне четирима са починали и 61 са ранени , откакто солиден билборд падна по време на тропическа стихия в столицата на Индия, Мумбай. Това оповестяват от Reuters през днешния ден по информация на локалните управляващи.

Над 40 души към момента са блокирани измежду къщите, върху които се срути билборд, ситуиран до претрупан път в източното предградие Гаткопар. Спасителните интервенции не престават.

Противопожарните служби, полицията, чиновниците за реагиране при бедствия и други управляващи вземат участие в избавителните старания, заяви общинската корпорация Brihanmumbai в пост в обществената медия Х.

Местният метеорологичен отдел предвижда, че умерени интервали от дъжд, съпроводени от поривисти ветрове, достигащи до 40-50 км/ч. , евентуално ще се появят в елементи от региона на Мумбай през днешния ден.

Имало е краткотрайни спирания на полетите на летището в Мумбай, като 15 отклонения на полети и интервенции са спрени за малко повече от час, по данни на организация ANI.

Мумбай, сходно на няколко индийски града, е благоразположен към съществени наводнения и произшествия, свързани с проливни дъждове по време на мусонния сезон, който нормално продължава от юни до септември всяка година.
 Ранени и починали при пожар в ресторант в Индия
Ранени и починали при пожар в ресторант в Индия

Пожарът е породен от гръмнала газова бутилка
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР