Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет поощри съдия Георги Чамбов

...
</TD
>Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет поощри съдия Георги Чамбов
Коментари Харесай

Наградиха съдия Георги Чамбов с личен почетен знак първа степен-златен

Съдийската гилдия на Висшия правосъден съвет насърчи арбитър Георги Чамбов с " персонален почетен знак първа степен-златен “ и с парична премия в размер на 1500 лв. за проявен висок професионализъм, безупречно и образцово осъществяване на служебните отговорности и високи нравствени качества.

В изпратения приветствен адрес членовете на Съдийската гилдия благодарят на съдията за професионалното държание, подготвеност и отдаденост в работата му, което го подрежда измежду магистратите, построили актуалния образ на българското правораздаване. " Благодарим Ви за напъните и за персоналния Ви принос за въздаване на правораздаване, което носи на хората това от години изчезнало възприятие за правдивост! “- се споделя още в приветствения адрес.

Председателят на Апелативен съд – Пловдив Магдалина Иванова връчи на арбитър Георги Чамбов грамота и плакет на Апелативен съд – Пловдив за проявен висок професионализъм и отлична работа.

Поводът за премиите е, че през днешния ден Георги Чамбов отстъпи от служба " арбитър “ в Апелативен съд – Пловдив, заради навършване на 65-годишна възраст.

Георги Чамбов стартира работа като младши арбитър в Окръжен съд – Пловдив през юли 1988 година Преминал е през всички равнища в органите на правосъдната власт. Бил е арбитър в Районен съд – Пловдив и Окръжен съд – Пловдив. От октомври 2001 година е арбитър в Апелативен съд – Пловдив, като от юни 2004 година до май 2009 година е негов заместител – ръководител. В интервала от май 2009 година до юни 2014 година е ръководител на Апелативен съд – Пловдив. След това е арбитър в Апелативен съд - Пловдив. Притежава сан " арбитър във Върховен касационен съд и Върховен административен съд " от 2005 година Към днешна дата стажът му в органите на правосъдната власт е над 32 години.

В годините на работата му като арбитър в Апелативен съд – Пловдив Георги Чамбов преглежда главно търговски каузи. Доказал се е като умел експерт, боравещ чудесно с правната материя, с практиката на висшестоящите правосъдни инстанции и Европейското законодателство. Реализирал е един сполучлив мандат като административен началник на съда, през който е съумял да резервира постигнатото от предходните ръководители и е работил за неговото надграждане.

Екипът на Апелативен съд – Пловдив пожелава на Георги Чамбов здраве, персонално благоденствие, доста сбъднати фантазии и позитивни страсти!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР