Още една от най-натоварените болници в страната с безвъзмездна подкрепа Volvo

...
Още една от най-натоварените болници в
страната с безвъзмездна подкрепа Volvo
Коментари Харесай

Volvo и МОТО-ПФОЕ продължават да помагат в борбата срещу COVID-19

Още една от най-натоварените лечебни заведения в страната с безплатна поддръжка

Volvo и МОТО-ПФОЕ предоставиха за безвъзмездно прилагане автомобил на шведската марка на още една натоварена болница в столицата, продължавайки благородната си самодейност от изминалата седмица. МБАЛЛББ „ Света София “ е шестата клиника, подкрепена в борбата против COVID-19. Volvo автомобилът ще бъде употребен за потребностите на болничното заведение в рамките на един месец. Ключовете получи лично изпълнителният шеф на Белодробната болница Любчо Пенев.

„ Искам да изкажа признателност на Volvo и МОТО-ПФОЕ за поддръжката, която ни оказват. Вярвам, че в обстановката, в която се намираме, е значимо да си оказваме помощ и да бъдем мощни. “, показа господин Пенев при приемането на автомобила.

Идеята за самодейността се появи в отговор на потребността на едно от най-натоварените звена в България в следствие на пандемията, а именно лечебните заведения. Изразеният недостиг на транспортни средства, които да удовлетворят транспортните потребности на лечебните заведения подтикна Volvo и МОТО-ПФОЕ да предприемат дейности и да се включат във вълната на взаимопомощ и съпричастие.

„ Адмирираме труда и отдадеността на всички лекари. Радваме се, че можем да бъдем от действителна помощ за лечебните заведения, които имат тази потребност, предоставяйки мобилност в безвредна среда. Правим го точно с нашите Volvo коли, които от години са символ и въплъщение на сигурността. Защото в този момент най-важно е да се пазим, да си помагаме и да бъдем оптимисти, че всичко скоро ще се оправи. “, споделя Ивайло Петров, шеф на комплекс Volvo в София.

По-рано през миналата седмица, навръх международния ден на здравето и празник на здравните служащи, Volvo и МОТО-ПФОЕ стартираха самодейност за подкрепяне на едни от най-натоварените лечебни заведения в цялата страна в битката им срещу разпространението на ковид. Volvo автомобили бяха предоставени за безвъзмездно прилагане на ВМА и Александровска болница в София, УМБАЛ „ Сухопътни войски. Георги “ в Пловдив, УМБАЛ „ Св. Марина “ във Варна и УМБАЛ Бургас.

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР