Осемкратният шампион на Аржентина Персонал (Боливар) няма да участва в

...
Осемкратният шампион на Аржентина Персонал (Боливар) няма да участва в
Коментари Харесай

Осемкратен шампион на Аржентина няма да участва в следващото първенство

Осемкратният първенец на Аржентина Персонал (Боливар) няма да взе участие в идващото състезание. Това оповестиха от клуба с отворено писмо до медиите. Волейболистите на Хавиер Вебер победиха с купата последно през 2018/2019.

През 2017/2018 националът Розалин Пенчев завоюва с тима сребърните медали, а година по-рано Тодор Алексиев подвигна трофея с Боливар.

Ето какво гласи писмото на " орлите ":

" През 18-те години на съществуването ни споделихме доста незабравими моменти: страхотни триумфи, трофеи и страсти. Дадохте ни повече сили да преследваме нови фантазии. Винаги с една цел: Боливар да бъде на върха на национално и интернационално равнище.

С този неотклонен дух на този стадий успяхме да бъдем един от най-титуллуваните тимове в Аржентина с осем трофеи, трофей от южноамериканското състезание, Копа Либертадорес и три участия в международното клубно състезание. В допълнение, създаването на проект за разкриване на гении ни разреши да развиваме играчи за нашите тимове, а също и за други тимове в лигата, национални и задгранични играчи, които носеха фланелката ни. Това са част от нещата, които направиха тима ни по-голям и по-голям. Неговата история.

Блясъкът през тези съвсем две десетилетия беше с помощта на напъните на сътрудници, почитатели, играчи и водачи, които оставиха душата си за нашите цветове. Ние показахме, че сме повече от екип, ние сме резултат от поддръжката на цялостен град: нашия обичан Боливар.

Днес би трябвало да се надигнем, както всички останали, в толкоз комплициран миг. Ето за какво желаеме да ви осведомяваме, че клубът ни няма да взе участие в сезон 2020/21 на аржентинската волейболна лига (ACLAV). Това решение е обвързвано със обстановката с преструктуриране на институцията и нейните спортни тактики.

Горди сме, че величието на нашата история не е показано единствено от оценките във витрините на клуба, само че и от полезностите, които постоянно пазиме, като старания, почитание, почтеност, бистрота и непрекъснато рационализиране. Именно поради тази история и поради нашия град в никакъв случай няма да спрем да работим. Със сърцето на всеки един от нас бие и пристрастеността към нашия обичан клуб, това възприятие ще ни задържи вечно.

Волейболът ще продължи да бъде част от дейностите и всекидневието на обичания ни клуб. Няма да играем в идната лига, само че ще работим по-усилено, с цел да се завърнем!!! Не е Сбогом, а единствено Довиждане! "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР