Осем служители на Националната агенция за приходите в Хасково бяха

...
Осем служители на Националната агенция за приходите в Хасково бяха
Коментари Харесай

Осем служители на НАП в Хасково с отличие за 30 г. стаж в Агенцията

Осем чиновници на Националната организация за приходите в Хасково бяха отличени през днешния ден за 30 години стаж в Агенцията. Техният празник съответствува с този на данъчната администрация, която е обособена като независима конструкция с Постановление на Министерски съвет също преди 30 години на днешната дата - 11-ти октомври 1991 година

Днес Национална агенция за приходите има своето справедливо място измежду администрациите с най-голямо доверие в обществото. Служителите й пазят освен ползите на фиска, само че и тези на жителите. Със своите 150 електронни услуги, създадени в облекчение и изгода на жителите и бизнеса, Национална агенция за приходите е водач всред държавните институции, поели пътя на съвременна, бърза и модерна връзка с клиентите.

Сред отличените чиновници в Хасково, които към този момент 30 години с опита, знанията и уменията си способстват за ефикасната активност на Агенцията са инспектори от контролната активност, специалисти в обслужването на клиенти и поддържането на сградния фонд. Всички те работят в данъчна администрация от първия ден на основаването й. В цялата страна сега в Национална агенция за приходите работят 400 чиновници с непрестанен трудов стаж от 30 години.

„ Подобен трудов стаж в днешно време е необичайност и може да бъде единствено мотив за горделивост и образец за младото потомство. От името на управлението на Национална агенция за приходите Ви благодаря за старанието и всеотдайността, които проявявате всекидневно! Нека достойният път, по който вървим, ни носи задоволство от работата! Бъдете здрави! ", пожела на дългогодишните чиновници шефът на офиса на Национална агенция за приходите в Хасково Атанас Запрянов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР