Опустошителна лавина от склон в планината Арарат затрупа екстремния спортист

...
Опустошителна лавина от склон в планината Арарат затрупа екстремния спортист
Коментари Харесай

Лавина в Турция затрупа Орлин Павлов - откараха го с хеликоптер в болница в критично състояние!

Опустошителна лавина от скат в планината Арарат затрупа рисковия състезател Орлин Павлов по време на втурване от върха. Наложи се той да бъде превозен с хеликоптер в болница, а положението му дълго време бе сериозно. Медицинският екип, който пое пациента, се бори, с цел да го избави, а той бе на косъм и от ампутация на ръката. Тази трагична обстановка е единствено началото на вълнуващата дълго чакана фамилна сага „ Скъпи наследници “, която започва през днешния ден в 18:00 ч. по bTV. Героят на Орлин Борис в последна сметка оцеля от естествената буря, но неговите инциденти в село Бели Вит занапред стартират и дават обещание да са не по-малко рискови.



Забавно-драматичният сериал е сниман година и половина у нас и на интернационалните местоположения. „ Скъпи наследници “ е първата българска поредност, за която е издигнат не фон, а цяло същинско село с действителни постройки. В него ще се развият заплетени и прочувствени връзки, в резултат на едно голямо завещание – над 1 млн. евро има в наследството на патриарха на една фамилия, само че с цел да сложат ръка върху парите, наследниците би трябвало да изоставен града и да се върнат да заживеят в Бели Вит. Така героят на Орлин ще се окаже затрит от втора лавина – на комплицираните фамилни връзки, междуличностите борби и изпепеляващите страсти.

Рамо до рамо с Койна Русева, Георги Кадурин, Вальо Танев, Цветана Манева, Лорина Камбурова и още доста други обичани облици, Орлин Павлов ще се трансформира в градския човек с сполучлива спортна кариера, който се завръща на село, с цел да преоткрие себе си в тази борба, която е освен за завещание. Сблъсъкът е и сред патриархалното и модерното в българското семейство, градското и близкото до природата битие, който е все по-актуален.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР