“Опонентите ни много искат да пораснат, но не с по-добри

...
“Опонентите ни много искат да пораснат, но не с по-добри
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Злобата ще изяде главата на опонентите ни

“Опонентите ни доста желаят да пораснат, само че не с по-добри хрумвания, а със завист, реваншизъм и компромати. И това ще им изяде главата, тъй като българинът не обича злите хора. ” Това сподели ръководителят на ГЕРБ пред симпатизанти в Добрич.

" С какво съображение и морал, в случай че си се класирал 6-и, даваш ум на първия или четвъртия? 6-и и да участваш с министри в държавното управление. Янаки Стоилов не е определен за домоуправител във входа си, а е министър и дава ум, уволнява хора, стърже. Или 5-ите си назначават шефове на банки ", сподели още Борисов. Той подлага на критика служебния кабинет, че е заменил грантовете за бизнеса, потърпевш в пандемията, със заеми и че е провален имунизационният проект. " 43 хиляди дневно имунизирани при нас - град като Добрич може да се ваксинира за 2 дни ", даде образец експремиерът. И предизвести, че през октомври може още веднъж да изпаднем в Коронавирус рецесия. “Делта вариантът е рисков. Вече е тук, вместо да се имунизираме, лежим на кълката, че сме го изкарали. Ама след 6 месеца отпътуват антителата ”, уточни той.
 Бойко Борисов: Хем бюджетът е пробит, хем кабинетът на Радев откри спомагателни 1,5 милиарда лева в него Бойко Борисов: Хем бюджетът е пробит, хем кабинетът на Радев откри спомагателни 1,5 милиарда лева в него
Румен Радев отиде в Брюксел и министърът му от Харвард най-сетне се почувства свободен да направи действителна оценка на държавните финанси....

Увеличението на пенсиите с 5% от предходната седмица е авансово заложено от държавното управление на ГЕРБ, като парите за това са обезпечени от дълго време, изясни още водачът на партията. “Сложихме толкоз буфери, че хем да понесем рецесията, хем да не теглим, и треперехме над всяка една стотинка ”, добави той. Приоритет в последващо държавно управление на ГЕРБ ще е повишение на заплатите на медиците - по този начин както това бе направено за учителите. “Когато казахме преди 4 година, че ще вдигнем учителските заплати двойно, ни споделиха, че доста обещаваме, само че каквото сме общали, сме си го изпълнили. Над 1 милиарда лева влязоха в учебната инфраструктура, виждате по какъв начин наподобяват учебните заведения. Мога да обещая същия метод за медицинските служащи ”, съобщи Борисов.

А приходите на военните и в Министерство на вътрешните работи са се вдигнали с 50%. Гърция към този момент разполага с 60 милиарда лева, които влага в стопанската система си, а България е трябвало да получи 50 милиарда лева, само че направеният от ГЕРБ проект за възобновяване в този момент се “калибрира ” от служебното държавно управление, посочи още той. “За да калиброваш нещо, би трябвало да са идентични домати или картофи да вземем за пример, с цел да ги пуснеш в магазина ”, разяснява той. Трябваше да влезем в еврозоната дружно с Хърватия, в този момент участието ни било на път да се провали. Борисов изрази подготвеност да се срещне със Слави Трифонов в спор, с цел да сравнят с ръководителя на “Има подобен народ ” концепциите си за ръководство.

За “голям демоничен проект ” предизвести Борисов на срещата си в Добрич - от две години се готвели компроматите за фотосите с шкафчето, в този момент проектът включвал машините за гласоподаване. “Президентът Мадуро печели с помощта на машините, които са в България. Същите машини и милиони венецуелци се изнесоха небогати. В момента кодовете и машините са в ръцете на тези хора - Алехандро от Венецуела е делегат на Мадуро да помогне на сътрудника си Радев. Защо в цяла Европа няма такива машини? В Германия са неразрешени, а ние с министър Бойко Рашков ще вършим почтени избори. Да, в този момент ще има манипулирани избори ”, заключи Бойко Борисов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР