Опитвайки се да постигнем идеалното тегло или да запазим добрите

...
Опитвайки се да постигнем идеалното тегло или да запазим добрите
Коментари Харесай

Лунна диета за ноември 2018

Опитвайки се да реализираме идеалното тегло или да запазим положителните резултати, постоянно се подлагаме на диетични режими на хранене. Някои от тях са със съмнителни резултати, до момента в който други са типичен и ги следваме всеки месец, като лунната диета.

Тя се основава на концепцията, че Луната има резултат върху тялото ни, който е сходен на гравитационното ѝ влияние върху водните басейни на Земята. Има две варианти за проект.

Първият изисква да консумираме единствено вода, чай и фрешове, до момента в който разширеният позволява потреблението на пресни зеленчукови сокове, ябълково или бананово пюре (много добре пасирани плодове), чаша кисело мляко. Когато си приготвяте фрешове, не се колебайте да миксирате плодове, зеленчуци, не забравяйте за свежите подправки към тях, малко парче джинджифил.

Положителното на лунната диета е, че ни оказва помощ да отстраняваме огромна част от непотребните течности в организма, което има детоксифиращ резултат. Тъй като в нея не се позволява потреблението на сол, захар, твърди храни, това може да бъде вашето положително начало на едно по-здравословно хранене.

Захранвайки се след диетата последователно с месо, непасирани плодове, зеленчуци, може да опитате да изключите от менюто си пърженото, тестените закуски.

Много е значимо по време на 24-часовата фаза на диетата, да не чувствате липса на сила, уязвимост, прилошаване. Тогава изпийте чаша плодов сок, хапнете плодово пюре или кисело мляко.

Запишете си етапите на Луната за месец ноември 2018.

7.11.2018 година – 12:15 часа – новолуние
15.11.2018 година – 16:29 часа – първа четвърт
23.11.2018 година – 07:26 часа – пълнолуние /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР