Опитният треньор Димитър Димитров коментира атуални теми около българския футбол.

...
Опитният треньор Димитър Димитров коментира атуални теми около българския футбол.
Коментари Харесай

Херо: Трудно ми е да повярвам Лудогорец да не е шампион, очаквах спада при Левски

Опитният треньор Димитър Димитров разяснява атуални тематики към българския футбол. Херо показа пред dsport, че Лудогорец е безспорен любимец за купата и разкри, че е очаквал спада в Левски.
 Шимунджа задмина Херо
Шимунджа задмина Херо

И Артуори

" Има още няколко отсрочени мача да се изиграят, с цел да бъдем прецизни в цялостната си оценка за полусезона. Ако би трябвало да бъда почтен, няма нищо, което да ме е изненадало. Може би чаках малко повече от Ботев Пловдив, като се имат поради финансовите благоприятни условия на тима, капацитета, с който разполага. Това е изненадата, която е по-неприятна за почитателите на Ботев. Останалото е в границите на предстоящото ", разяснява Херо.

  " Трудно ми е да допускам, че Лудогорец няма да стане първенец. Като състав, капацитет и дълбочина Лудогорец превъзхожда останалите тимове в шампионата. Тимът има съмнения, само че имайки поради непостоянството на съперниците и по-слабите им игри, няма действително какво да се обърка на този стадий най-малко ".

Димитър Димитров разкри, че е очаквал спад във формата на Левски след мощното начало на сезона: " Не, няма драма. Аз персонално не съм сюрпризиран, тъй като Левски има проблем в основаването на постепенни офанзиви, когато противниковият тим играе спретнат в личната си третина. Тогава в действителност си личат слабостите в нападателен проект в тима на Левски. На него му е по-лесно, когато има повече свободни пространства и съперникът излиза да се надиграва ".

Според Херо един от главните проблеми на Левски е широчината в състава: " Абсолютно, запасите са доста значими в актуалния спорт. При контузии, санкции или излизане от форма на даден футболист, те са хората, които почтено би трябвало да го заместят и да надграждат. Да, подкрепям мнението си, че на Левски ще му трябват още два или три трансферни прозореца, с цел да изградят най-благоприятен състав ".

Опитният треньор показа и мнението си за ЦСКА под управлението на Саша Илич: " Не, като игра не могат да ме впечатлят по никакъв метод. Доста мачове завоюваха на самостоятелна класа, на статични осъществявания и даже на късмет на моменти. Като точков актив са доста добре, само че като качество, наличие и жанр на игра има още доста какво да се желае ".

На въпрос дали има състезател в efbet Лига, който да впечатли с характерност, Херо отговори: " Има футболисти, само че тези същите, които в един или два мача ме впечатлят, не демонстрират неизменност. Когато един футболист не демонстрира неизменност в изявите, то става дума за липса на сериозна класа в него. За това не мога да кажа, че някой футболист може да ме впечатли по някакъв метод ".

" Какво значи да съм надъхал тима на Спартак преди дербито? Просто бях във Варна и погледнах тренировката им. Това беше ", Димитров разяснява слуховете, свързващи го със Спартак Варна.

Херо разкри дали му следва завръщане на треньорския пост: " Имам няколко оферти. Ще обмисля и ще преценява. В момента като погледна скамейките на тимовете, 90% от треньорите са били мои някогашни футболисти. С съвсем всички подкрепям положителни другарски връзки ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР