Окръжна прокуратура – Сливен задържа за срок до 72 часа

...
Окръжна прокуратура – Сливен задържа за срок до 72 часа
Коментари Харесай

Мъж намушка жена си пред Прокуратурата в Нова Загора, след това опита да се самоубие

 Окръжна прокуратура – Сливен задържа за период до 72 часа Иван К., упрекнат за опит за ликвидиране на брачната половинка си, като действието е останало незавършено, заради независещи от обвинения аргументи

Окръжна прокуратура – Сливен задържа за период до 72 часа Иван К. Той е упрекнат за това, че е направил  опит да умъртви брачната половинка си. Опитът е останал незавършен, заради независещи от дееца аргументи (жената е получила квалифицирана здравна помощ). Престъплението е осъществено на 22.06.2020 година в град Нова Загора. То е квалифицирано по чл.115, вл. член 18, ал.1 от Наказателен кодекс.

По време на следствието е открито, че незаконното действие в осъществено пред административна постройка в град Нова Загора. Обвиняемият е употребявал нож, с който е нанесъл четири прободни рани (една в гърба и три в региона на корема) в тялото на потърпевшата, която е с заплаха за живота.

Предстои (в идващите дни) Окръжна прокуратура – Сливен да внесе в съда искане за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража “ по отношение на обвинения. Той също се намира в болнично заведение, защото е направил опит за самоубийство след осъществяване на закононарушението.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР