Община Варна съобщи, че продължава набирането на потребители за ползване

...
Община Варна съобщи, че продължава набирането на потребители за ползване
Коментари Харесай

Община Варна предлага безплатна помощ на хората с деменция и близките им

Община Варна заяви, че продължава набирането на консуматори за прилагане на услугите на Дневния център за поддръжка на лица с разнообразни форми на деменция и техните фамилии. Социалното заведение се намира в регион „ Младост “ във Варна, на ул. „ Петко Стайнов “ №7.

Там могат 40 индивида да получават грижите на обществен служащ, рехабилитатор, психолог, трудотерапевт и санитар самостоятелно, както и групово за 4 или 8 часа дневно.

Кандидатите, дружно със своите близки, могат на място да прегледат изискванията, да се срещнат с екипа и да подадат заявление за настаняване. Социалната услуга е безвъзмездна за потребителите.

Кандидатите би трябвало да имат сегашен адрес в град Варна, да са на възраст над 18 година с сложена диагноза за деменция от ТЕЛК/НЕЛК, ЛКК или епикриза, мнение от персонален доктор, мнение от психиатър и други Допълнителна информация може да бъде получена от Анна Делева – 0876 522 722- представител на Ален Мак Мед ЕООД; Анастасия Георгиева-052/820-239- Община Варна, началник на плана.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР