Кадри: БТВМайката на Алек впечатли с откровеността си.Евентуалното бъдеще на

...
Кадри: БТВМайката на Алек впечатли с откровеността си.Евентуалното бъдеще на
Коментари Харесай

Майката на Ергенът очарова България и съсипа Маги

Кадри: БТВ

Майката на Алек впечатли с откровеността си.

Евентуалното бъдеще на Алек Младенов и Магдалена след " Ергенът " 3 може и да не тръгне без спънки, изключително в случай че става дума за утвърждението на майка му. Тя хареса външния тип и интелигентността на варненката, само че бе безапелационна, че 8 години разлика в нейна изгода си е много огромна. Освен това счита, че Маги не търси любовта, а нещо друго.



След като се срещнаха, двете отидоха да се видят на четири очи.

" Какво ви накара да участвате в това шоу. Аз ви запитвам като жена - жена ", стартира старата дама.

" От три години не мога да намеря любовта си. Това е нещо, което доста ми липсва. Дойдох с отворено сърце и не чаках, че толкоз бързо ще се случи тази страст, която ме връхлетя ", отговори Маги.

" Животът е същински. В живота има нюанси най-различни, не всичко е радостно и розово, тъй че да бъдем реалисти. Трябва време, с цел да може хората да имат доверие един към различен ", продължи майката.



" Смятам, че двамата сътрудници би трябвало да си оказват помощ в битовите задължения, само че една жена би трябвало да сътвори на мъжа си комфорт. Това го знам от майка ми и се надявам да мога да му основа уют. Иначе си представям да усещаме поддръжка един от различен. Аз съм маркетинг като обучение, както и фешън дизайн, само че моята фантазия е обвързвана със напълно друго. Аз съм израснала на село при баба и дядо, имала съм ужасно детство, и имам фантазия да купя една остаряла къща, да я реновирам и да основа място, където децата могат да усетят там какво е да бъдеш на село - по-близо до земята, до природата ", описа шефката на заведение.

След това тя каз, че е влюбена в Алек и попита: " Дали ви се виждам влюбена? "

" Не мога да го прочета, не мога нищо да кажа. Тези неща се усещат. Те не могат да се усетят от външен човек. Нито зависят по някакъв метод от мен, колкото и някой отсреща да ми е приветлив. Това са неща сред двама души и не би трябвало някой външен да се меси ", отвърна майката.



След това дамата се върна при Алек, който я попита какво мисли за Маги. " Всичко си идва на мястото. Маги е доста блага, добре възпитана, с един топъл взор, топли очи, с една добра визия за бъдещо семейство. Това, което тя желае, е доста хубаво като вероятност за семейство с който и да е. Всяка жена има такива полезности допускам, които има и тя. Само хубави неща мога да кажа. Въпросът е ти по какъв начин се чувстваш до нея. Дали този човек ще те успокои като се прибереш у дома, дали ще ти даде тласък да се развиваш отсега нататък. Както едно време нали знаеш като се сгодявали са питали булката какъв чеиз има. Сега не я питах, тъй като то в този момент не е съвременно. Но това навмремето е било веществен смисъл, в този момент го разбирам в нравствен. Какво една жена би могла да донесе в къщата на младоженеца. Какво носи тя, какво завещание. Какъв товар носи от минало и какво ще донесе от бъдеще, това не мога да го кажа ", отвърна майката.



След това обаче тя даде изявление пред екипа на предаването, където сподели следното: " Честно казано, има нещо, което, не мога да намеря думата... Тя наподобява по-обиграна от него в доста връзки ".

После попита сина си на какъв брой години и като разбра, че е на 36 години и с 8 по-голяма от него, разяснява: Изглежда по-голяма от теб. Една жена на 36 години има огромен житейски опит. Тя е доста по-мъдра от един мъж на 28. Аз на 35 имах три деца ".

После отново пред екипа добави: " За мен възрастовата граница е сериозна. Сега може да съм доста груба, може да я обидя нея, тя е доста приветлив човек, само че просто не я виждам до Алек. Личи си, че е по-голяма. Не съм мислила такава да е дамата до Алек. Осем години са доста. Не съм си представяла, че Алек ще се ожени и ще има връзка с по-голяма от него жена. Представяла съм си го с по-малка. Една жена би трябвало да сътвори деца в по-млада възраст, с цел да има време да се посвети на тях ". 

После поговори още със сина си:

Майката: " Ти искаш да схванеш коя е дамата за теб, нали? Или да схванеш ти какво търсиш ".

Алек: " Аз тия въпроси съм си ги смлял, изпекъл ".

Майката: " Значи защо го водим въобще този диалог? "

Алек: " Защото желая да ти чуя мнението ".

Майката: " Аз го споделих задоволително ясно. Мисля, че се разбрахме ".

Алек: " Аз те разбрах напълно. Подхождаме ли си един различен, съгласно теб? "

Майката: " Не мога да отговоря на този въпрос. Това значи, че би трябвало да обидя някой, който може да не е заслужил това. Това са доста интимни неща. Много тънки неща ".

Алек: " Според теб баща ще я хареса ли? "

Майката: " Ситуацията не е хумористична. Никога не съм бъркала. Мисля че не, не би одобрил. Така мисля, доколкото аз го познавам. Но това не би трябвало да ти въздейства по никакъв метод на теб. Трябва да се замислиш по какъв начин ще бъде животът ти с тези девойки тук. Това е доста значимо. Защото това ще повлияе, не знам дали си даваш сметка. Надявам се да си реалист човек ".

След това пред камерата отново продължи още по-откровено: " Мога да кажа напълно искрено, че тя не търси любовта. Тя търси или популярност или нещо, което да й помогне в нейния бизнес или в нейното бъдещо развиване. Това е моето мнение ".

Сестрата на Алек Люба призна: " На мен доста ми хареса тази кокона. Много симпатична, с много добродетели "

Майката: " Има хубави фамилни полезности, само че това че е по-голяма от Александър мен като родител това ме тормози, само че решението си е негово. Това се вижда от надалеч. 8 години е по-голяма, което за една връзка е... "

" Аз не бих се тревожила ", отвърна сестра му.



" Пречките са първо опцията въобще една жена да забременее и да има деца. Представете си какво става в една двойка, когато мъжът е още физически деен, а при дамата доста от нещата вървят обратно. Това е природа, не можем да се борим против природата. Една жена старее по-бързо от един мъж. Дори когато са на една и съща възраст. Аз съм го видяла това ", безапелационна бе майката.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР