Обожаваме документални филми, които ни срещат с уникалността на природата.

...
Обожаваме документални филми, които ни срещат с уникалността на природата.
Коментари Харесай

Когато тигрови акули нападнат снимачен екип

Обожаваме документални филми, които ни срещат с уникалността на природата. И най-много тези, които изследват океаните и ни демонстрират какво и по какъв начин живее там.
 Нина Добрев, тигровите акули, гмуркането с тях и за какво е значимо да ги защитим
Нина Добрев не се опасява от акулите

Актрисата приканва те да бъдат предпазени

Our Planet II на Netflix е сходна продукция, като към този момент от седмица е налична за стриймване в стрийминг платформата. От изявление на продуцента Хю Корди за Forbes разбираме, че фотосите не са протекли безпроблемно.

Още първия ден от фотосите е бил трагичен. Тогава екипът е трябвало да снима няколко подиуми под вода в компанията на тигрови акули. Но това по този начин и не се е случило, тъй като акулите са атакували надуваемите лодки, в които екипът е бил.

И по този начин не са били осъществени никакви подводни фотоси. В изявление за Radio Times режисьорът на Our Planet II Тоби Нолан разяснява, че една тигрова акула е атакувала лодката им, като е оставила голяма дупка в корпуса ѝ.

Тогава цялата лодка е " експлодирала " по думите му и екипът по най-бързия метод се е евакуирал, без да има потърпевши. " Това беше втората акула, която ни нападна през този ден. "
 Новите филми и сериали на Netflix през юни
Новите филми и сериали на Netflix през юни

Ще бъде трогателен месец

Това извънредно нападателно държание на тигровите акули режисьорът си изяснява с възможната липса на задоволително храна. Ето за какво са атакували всичко, което се движи, написа Complex.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР