Обещавам да гласувам днес за вас г-н Борисов, пошегува се

...
Обещавам да гласувам днес за вас г-н Борисов, пошегува се
Коментари Харесай

Владислав Горанов: Обществото заслужава качествено управление

Обещавам да гласоподавам през днешния ден за вас господин Борисов, пошегува се Владислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април... към профила, министър на финансите, в тирада по време на отчетно-изборното национално заседание на ГЕРБ.

Днешното съвещание ни дава опция да се направи равносметка, само че положението на стопанската система е сполучливо. Заявените растежи на стопанска система към този момент са действителност, а стопанската система напредва с положителни темпове За тази година ще достигнем 100 милиарда БВП, от 28 % преди години, той доближи до 50 %. От 56 милиарда, доближаваме 100 милиарда.

Много българи към този момент се връщат от чужбина, само че не и в случай че го нямаше положително ръководство. 7 месеца след клетвата предизборните ни обещания си остават същите. България е една от страните с най-ниските налози. В Европа се разпределят налози от 47-50%.

Има смяна към по-добро ръководство и рационални процеси. Като политици се сблъскваме с популизма, има опция да се плъзнем, само че популизмът е по-вреден от алкохолизма. Защото алкохолизмът се лекува, а популизмът не.

Технологията на властта е това, което ни разграничава от съперниците ни. Всеки път когато намерим неточност я поправяме. Обществото заслужава качествено ръководство.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР