Няма жена на този свят, която да не мечтае за

...
Няма жена на този свят, която да не мечтае за
Коментари Харесай

Домашни маски за бърз растеж на косата

Няма жена на този свят, която да не мечтае за здрава, красива, блестяща и витална коса. За страдание, не всяка е талантлива естествено с такава хубост. Ето за какво считаме, че всяка една от вас има потребност от домашните маски за коса.
Предимството на домашните маски е бързото им и елементарно използване, даже до момента в който гледате обичания си сериал. Те са също толкоз ефикасни, колкото и маските правени в салоните за хубост. Ето някои от най-хубавите от тях.

1. Маска за коса с лимон и яйце за мазна коса
Тъй като яйцата са богати на витамините А, Д и Е, мастни киселини и протеини, те оказват помощ да се резервира блясъка на косата. Лимонът от своя страна има високо наличие на витамин С, а лимоновия сок е кадърен да всмуква непотребните мазнини намиращи се в скалпа и ще почисти косата от прахуляк и всевъзможен тип подадени артикули.
За задачата разбийте добре белтъка и прибавете сока от изстискания лимон. Разбъркайте до приемане на гладка консистенция. Нанасянето става от горната страна надолу върху влажна коса. След това вържете косата, сложете шапка за баня и останете по този начин 30 - 40 мин. Накрая изплакнете добре с топла вода, еликсир и шампоан.
 Как смяната в цвета на косата въздейства на ориста ви? Как смяната в цвета на косата въздейства на ориста ви?
Много фактори в живота могат да повлияят на ориста на индивида и цветът на косата не е изключение. Бъдете деликатни, когато опит...
2. Маска с мед и кокосов масло
Кокосовото масло ще направи същинско знамение с вашата коса! Тя ще стане по-мека и ще се предотврати накъсването на косъма. Понеже кокосовото масло е богато на мастни киселини, то прониква по-дълбоко в косата от елементарните балсами, а това води до копринена, мека и блестяща коса.
Ползите от меда са доста! Той е прелестен натурален овлажнител. Това е идеално за по-суха коса, която има потребност от в допълнение хидратация. Медът спомага и за омекотяването на косата и нейното изглаждане.
Сложете съставките в тендера и ги загрейте, до момента в който се разтопят и придобият течно положение. След като нанесете сместа върху косата и сложите шапка за баня, оставете да престой към 20 мин. Накрая изплакнете.
3. С кокосово масло и канела
 Какво издава цветът на косата ти за теб? Какво издава цветът на косата ти за теб?
За една жена може да съдите освен по облеклата, с които е облечена, червилото или грима, които е поставила. Много тъжни за нейната същнос...
Ето още една прелестна маска с кокосово масло. В тази композиция главното при канелата са антимикробните свойства. Те оказват помощ при косопад, пърхот и укрепват космените ви фоликули. Стимулират растежа на косата.
След като смесите съставките в купа и ги разбъркайте добре, с върха на пръстите си втрийте маската в корените на косата. Шапката за баня и тук е наложителна. Останете по този начин 35 - 40 мин. и изплакнете с еликсир и шампоан.
4. Маска с мед, банан и кисело мляко за склонна към раздробяване коса
Именно киселото мляко тук оказва помощ за лекуване на повредена коса, зашото съдържа високи равнища млечна киселина. Бананите са доста podhodqsthi за кондиционирането на косата. Те са цялостни с въглехидрати и витамини, калий, естествени масла. Всичко изброено оказва помощ за унищожаване на накъсаните краища и " заключване " на влагата.
Комбинирайте съставките в блендер или ги разбъркайте, до момента в който получите плътна хомогенна примес. Нанесете от горната страна надолу върху влажна коса, вържете я и сложете шапка за баня. Трябва да оставите маската да работи в продължение на 40 мин. Накрая естествено изплаквате с шампоан и еликсир.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР