Астрологът Василиса Володина смята, че късметът през втората половина на

...
Астрологът Василиса Володина смята, че късметът през втората половина на
Коментари Харесай

Астролог посочи три зодии, които ще имат късмет преди края на май

Астрологът Василиса Володина счита, че шансът през втората половина на май безусловно ще преследва тези, които имат упоритости и лични хрумвания. Усилията на най-активните зодии ще бъдат възнаградени. И най-важното е, че духовните въпроси ще надделеят над материалните грижи.

Това може да бъде както културно, по този начин и духовно завещание, върху което ще се замислят знаците. Важно е да не сте пасивни, а да прекарвате време в работа, облагородявайки живота и местоживеенето си.

Три знака от Зодиака ще могат да се почувстват същински щастливи, тъй като шансът ще им се усмихва на всяка крачка. Сред тях астрологът уточни Телец, Везни и Риби.

Телец

Важен месец - по този начин Володина назова май за този земен знак. Телецът ще може да откри поддръжка от другари, да създаде далечни проекти и да почувства прилив на ентусиазъм и жизнеспособност. Това са времената, за които са мечтали.

Всичко ще бъде наред с финансите, което е значимо за Телеца. От 15 май знакът ще има доста благоприятни условия да поддържа връзка, да се изявява и да блесне с гения си.

Володина поучава да се обърне внимание на 22 и 23 май, когато представителите на знака ще могат да вършат съвсем всичко, а след 24 май би трябвало да очаквате спомагателни облаги.

Везни

През последните две седмици на пролетта въздушният знак ще се усеща добре. Разперили криле след доста неприятности, Везните ще се възползват от преимуществата на взетите по-рано решения, осъзнавайки, че съвсем не са позволили неточности.

Володина има вяра, че знакът би трябвало да прекарва повече време със фамилията и приятелите си, тъй като от тях те могат да получат доста грижи и топлота, добавяйки щастливи моменти към фамилната история.

Тя също по този начин поучава да посетите остарели другари - те ще ви бъдат от изгода. Периодът е подобаващ и за тестване на силата на тялото - в този момент всяко лекуване за Везни ще бъде дейно.

Риби

Водният знак би трябвало да се отпусне и да се наслаждения на втората половина на май. Володина предвижда подсилване на позициите в работата и повишение на самочувствието. Това е по този начин, тъй като знакът ще получи доста удостоверение за своята просветеност, хубост и гений.

В същото време има интервал, когато можете да се наслаждавате на живота с изключително наслаждение. От 17 до 21 май представителите на знака ще могат да завържат потребни контакти, да прекарат часове в прелестно другарство и даже да срещнат любовта. Освен това срещата с другата половина може да се случи в заветния ден 24 май.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР