Днешният ден е един от най-важните дни през годината. Какво

...
Днешният ден е един от най-важните дни през годината. Какво
Коментари Харесай

Астролог: Днешният ден е един от най-важните в годината

Днешният ден е един от най-важните дни през годината. Какво значи това? Означава, че през идните към 13 и половина месеца в доста взаимосвързани сфери - удоволствия, обич, музика, интимни връзки, чест, достолепие, шанс, пари, чувство за благополучие, професионална изява - всичко ново ще минава през гъстата цедилка на съвсем забравеното остаряло, на обичайните полезности.

Това разгласи астрологът Николай Радев. Своето обръщение той разгласява на страницата си във фейсбук. Ето какво гласи то:

ВНИМАНИЕ! В събота (18 май 2024 г.) ще бъде един от най-важните дни през годината.

В този ден един след различен ще започват два нови, взаимосвързани планетарни цикъла. Най-напред, малко след обяд, ще е конюнцията на Венера с Уран, в трета декада на Телец, а вечерта на същия ден - и на Слънце с Юпитер, отново в трета декада на Телец.

Диспозитор (управител) и на двата цикъла ще е Венера в Телец, където с изключение на като директен участник, тя е и на престол. При състояние, че всички тези небесни дейности ще се правят в трета декада на Телец и в ден събота, с шеф Сатурн. Какво най-кратко значи всичко това?

Означава, че през идните към 13 и половина месеца в доста взаимосвързани сфери - удоволствия, обич, музика, интимни връзки, взаимно доверие, чест, достолепие, дух, оптимизъм, шанс, пари, сила, чувство за благополучие, професионална изява... и на самостоятелно, и на публично равнище - всичко ново ще минава през гъстата цедилка на съвсем забравеното остаряло, на обичайните полезности. Такива ще са общите, както и множеството самостоятелни настройки навсякъде по света.

А най-хубавият метод за по едно и също време посрещане на тези небесни начала е посредством посрещане изгрева на Слънце на 18 май 2024 година, защото дружно с него, съвсем по едно и също време ще изгреят и Венера, и Юпитер, и Уран.

А тези, които не съумеят да създадат това, дано импровизират със съответни думи на първо време в 14:40ч. (Венера-Уран) и след това – в 21:45 (Слънце-Юпитер), българско време.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР