Новото рали за класически автомобили Rhein-Main-Klassik стартира за първи път

...
Новото рали за класически автомобили Rhein-Main-Klassik стартира за първи път
Коментари Харесай

Rhein-Main Classic Rally празнува своята премиера

Новото рали за типичен коли " Rhein-Main-Klassik " започва за първи път от 13 до 15 септември 2024 година през региона на Рейн-Майн. Рали офисът на търговеца B&M от Швабах, прочут с сполучливата организация на събития като „ Hamburg-Berlin-Klassik “ и „ Bodensee-Klassik “, показва едно вълнуващо ново попълнение към сцената на ралито за ретро коли през 2024 година: Класиката на Рейн-Майн. В допълнение към уредника B&M Marketing, съ-домакини на Rhein-Main-Klassik са Messe Frankfurt, AvD и Pirelli.

Под мотото „ От Франкфурт към света! “ Rhein-Main-Klassik ще се организира като част от Automechanika, водещото международно комерсиално ревю за автомобилния бранш. 100 типичен автомобила от над 100-годишна история на автомобилостроенето ще карат към " Mainhatten " в продължение на три дни, свързвайки град и страна, история и бъдеще, Рейн и Майн.

Програмата на събитието стартира в петък с увод, който ще развежда из комерсиалния панаир във Франкфурт. Вечерта участниците се срещат в изложбения център за „ Automechanika Afterwork Friday “, където претърпяват стратегия с музика онлайн и представления. В събота ралито продължава, още веднъж от комерсиалния панаир, този път към Майнц, където вечерта ще има извънредна шофьорска вечер на Hofgut Laubenheimer Höhe. Последният стадий в неделя води тимовете назад във Франкфурт, с финала в Автомобилния клуб на Германия (AvD), който също чества своята 125-та годишнина.

Волфганг Майер, основен изпълнителен шеф на Pirelli Германия: „ Ралито Rhein-Main-Klassik ни предлага отлична опция да създадем нашето немско местонахождение на Pirelli в Бройберг, с над 2500 чиновници, по-известно и да подчертаем нашите корени в района на Рейн-Майн. Ралито съчетава традиция и иновация и по този метод отразява нашите полезности. Нашите високотехнологични гуми Pirelli Collezione за типичен и типичен коли съчетават достоверен дизайн от последните десетилетия с най-новите технологии. Очакваме с неспокойствие да работим с уредника B&M Marketing и опцията да поддържаме нашата мрежа с известни сътрудници от автомобилната промишленост и района. "

Входната такса за двудневния Rhein-Main Classic с увод предния ден е 1790 евро на тим (2 души). Ралито е рали за акуратност и надеждност, включващо специфични стадии, в които могат да вземат участие освен типичен коли само че и по-млади коли, създадени до 2004 година Записването е допустимо на следния линк: www.rallyebuero.de
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР