Новите клетки са високи 95 милиметра, цилиндрични и с диаметър

...
Новите клетки са високи 95 милиметра, цилиндрични и с диаметър
Коментари Харесай

BMW с нови акумулаторни клетки

Новите кафези са високи 95 милиметра, цилиндрични и с диаметър 46 милиметра. Тео ще се употребяват в моделите на BMW New Class от 2025 година и ще се създават в новия Център за подготвеност в производството на кафези (CMCC) в Парсдорф.

„ С центъра за подготвеност за произвеждане на акумулаторни кафези ние укрепваме новаторската мощ в Германия “ - споделя Милан Неделкович, началник на производството в BMW AG. „ Той има значим принос за софтуерния скок на новия клас. Новото произвеждане на акумулаторни кафези в Парсдорф бележи идната разумна стъпка в нашата тактика за акумулаторни кафези “, споделя Франк Вебер, основен шеф по развиването на BMW AG.

Центърът за подготвеност за произвеждане на батерийни кафези е идеалното допълнение към съществуващия център за подготвеност за батерийни кафези в северната част на Мюнхен. Докато създаването се прави там, най-хубавият артикул по-късно се отпътува към Парсдорф за серийно произвеждане. Благодарение на съдействието сред отделите, артикул и развой са свързани по неповторим метод.

Parsdorfer CMCC има за цел да разреши на BMW да показа изцяло процесите за основаване на нова стойност на клетката. С това ноу-хау компанията желае да сложи стандарти в производството, качеството, продуктивността, разноските и екологията, които осъществя в тясно съдействие със своите сътрудници за серийно произвеждане на батерийни кафези.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР