Контролираният от демократите законодателен орган на Върмонт прие една от

...
Контролираният от демократите законодателен орган на Върмонт прие една от
Коментари Харесай

Законодателният орган на Върмонт прие една от най-строгите мерки за поверителност на данните в страната

Контролираният от демократите законодателен орган на Върмонт одобри една от най-строгите ограничения за дискретност на данните в страната, ориентирани към ограничение на потреблението на онлайн персонални данни от фирмите, което ще разреши на потребителите да заведат цивилен каузи против компании, които нарушават избрани правила за дискретност.

Въпреки това републиканският губернатор Фил Скот има опасения по отношение на това по какъв начин част от законодателството може да засегне дребния бизнес. Той не е видял окончателния законопроект, който беше признат рано в събота преди съвещанието на законодателния орган. Той ще вземе решение, откакто има опция да го прегледа, сподели неговият представител Джейсън Маулучи във вторник.

Законопроектът не разрешава продажбата на чувствителни данни, като номера на обществено обезпечаване и шофьорски книжки, финансови или здравни данни информация. Той също по този начин дефинира значими ограничавания за количеството персонални данни, които фирмите могат да събират и употребяват,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР