Новите флагмански телефони Pixel 8 са вълнуващи, но има добри

...
Новите флагмански телефони Pixel 8 са вълнуващи, но има добри
Коментари Харесай

Собствениците на Google Pixel ще получат всички тези страхотни нови функции безплатно

Новите флагмански телефони Pixel 8 са вълнуващи, само че има положителни вести и за тези, които не могат да си разрешат по-нов модел. Устройствата Pixel получиха огромна актуализация, която ще внесе всевъзможни нови функционалности на по-старите устройства като Pixel 4a 5G.

Тъй като хардуерът е на практика в своя пик, софтуерът е една област, в която главните усъвършенствания и функционалности могат да внесат голяма разлика, а идването на Android 14 значи, че милиони Pixel устройства ще получат безвъзмездна актуализация, която ще бъде пусната през днешния ден.

Някои функционалности са лимитирани до избрани устройства, само че за това ще ви уведомим по-долу. Ето някои от най-важните нововъведения и нови функционалности в Pixel:

Персонализиран заключен екран

Персонализирането постоянно е било неразделна част от Android и в Android 14 ще можете да персонализирате изводи си екран още повече с нов набор от часовници и тапети. Ще можете още да променяте бързите дейности, да показвате известия и информация за Smartspace.

Към изводи екран, новите монохромни тематики ще подхождат на тези, които желаят спокоен и по-малко стресиращ жанр на целия интерфейс. Версията на Pixel 8 е показана по-долу.

Това ще е налично за Pixel 4a 5G и по-новите модели.

Нова Pixel камера

Приложението за камерата е може би едно от най-използваните, а в най-новата версия на Android 14 то получи нов интерфейс. Според Гугъл, с помощта на новите бутони в долната част на приложението можете елементарно да превключвате сред обичаните си фото и видео-режими.

Работа с изображения в RAW формат

Камерата има и специфичен трик за запалянковци – опцията да отваряте RAW-изображения в обичаното си приложение за редактиране непосредствено от Гугъл Photos.

Предлага се за Pixel 6 и по-новите телефони, както и за Pixel Tablet.

Режим на преводач за Pixel Fold

Тази функционалност е дребна ниша, само че в случай че сте станали притежател на “книгата “ от Гугъл и поддържате връзка с човек, който приказва различен език, тогава режимът на преводач на два екрана ще ви разреши елементарно да водите диалог лице в лице.

Използват се вътрешни и външни екрани, за проявление на преведения диалог в действително време, тъй че не е належащо да превключвате екраните.

По-ефективно зареждане

Много е неприятно да свържете телефон или таблет към мрежата и след известно време да откриете, че съвсем не се зарежда. Pixel към този момент ще ви уведомява, когато захранващият адаптер или кабелът, който употребявате, зарежда постепенно или въобще не зарежда.

Предлага се за Pixel 6 и по-новите модели, както и за таблетите Pixel.

Пестене заряда на батерията

Android 14 също ще помогне за удължение живота на батерията с актуализирана функционалност за икономисване на заряда на батерията, която ви разрешава да видите какво тъкмо е лимитирано и да изберете кои сериозни приложения да работят, до момента в който рисковият режим за икономисване на батерията е деен.

И двата режима ще бъдат съпроводени от вести, когато равнището на заряда доближи 20 или 10%.

Синергия сред устройствата

Ако имате устройство с ChromeOS (като Chromebook), то ще работи по-добре с Pixel, защото можете да стартирате приложения на телефона си и по-късно безпроблемно да преминете към Chromebook. Според Гугъл вие също ще можете да обменяте известия и да правите други дейности, като да вземем за пример инспекция на доставката на храна.

Актуализация на Pixel Tablet

Няколко актуализации бяха пуснати особено за Pixel Tablet, като се стартира с режима за деца, наименуван Kids Space. Има и комфортна лента за навигация, както и “качествено наличие “.

А когато таблетът е в докинг-станцията, можете да помолите Гугъл Assistant да пусне подкаст или да слушате вести. Например, „ Хей Гугъл, включи подкаста Made By Гугъл “ или „ Хей Гугъл, включи новините “.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР