Нови въпросителни около възможността за кабинет с втория мандат. Бившият

...
Нови въпросителни около възможността за кабинет с втория мандат. Бившият
Коментари Харесай

Кабинет с втория мандат: БСП остава в преговорите, без подкрепа няма имена на министри


Нови въпросителни към опцията за кабинет с втория мандат. Бившият съдружен сътрудник на " " остава в договарянията, само че не са оптимисти за държавно управление от втория опит.

“Правителство основано от “ ” и “ ”, което няма болшинство в Народното събрание, може да се окаже, че една друга коалиция в Народното събрание ще взима решенията, ще трансформира законите, по този начин както намира за добре, а държавното управление какво ще прави. С опита да се съберем партиите, да търсим общи политики, което е друго от първия опит, може да пък да е потребно и да помогне за работата по третия мандат ”, съобщи в ефира на " Тази неделя " заместник-председателят на Народното събрание от.

Кандидатът за министър председател акад. Николай Денков разясни, че са дали време на партиите да изпратят своите цели, по които да работи възможен предстоящ кабинет.

“В момента не приказваме за състав на кабинет. Тъй като е прекомерно рано. Когато е ясна поддръжката, тогава ще приказваме и за имена ”, съобщи Денков.

В ефира на " Тази неделя " един от претендента за министър на туризма от провалилия се проектокабинет " Габровски " Мартин Захариев уточни, че не чака кабинет с втория мандат.

“Ние влязохме в този мач с ясното схващане, че няма да стане. Ние сме хора реалисти, наясно сме наясно сме със положението на българския парламент. Направихме го, тъй като се готвим за дълъг мач ”, сподели Захариев.

Според него препоръчаното държавно управление от ще се появи още веднъж на дневен ред, само че в идващия парламент.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР