Новата 2024 Toyota Grand Highlander има 13 поставки за чаши,

...
Новата 2024 Toyota Grand Highlander има 13 поставки за чаши,
Коментари Харесай

13 поставки за чаши, 7 USB порта, 362 коня. Що е то? Новият Highlander на Toyota

Новата 2024 Toyota Grand Highlander има 13 поставки за чаши, 7 USB врата и до 362 к.с. Освен това има задоволително място зад третия ред седалки, с цел да побере седем ръчни куфара

Нима общоприетият Highlander не е задоволително огромен за вас и вашето семейство? Toyota има отговор с по-големия и по-дълъг Grand Highlander, който дебютира на автомобилното ревю в Чикаго.

Средноразмерен (по американски стандарти) фамилен SUV, който се намира на същата платформа като по-малкия Highlander, се предлага с две хибридни задвижвания, три реда седалки, които могат да поберат до осем пасажери, и всичко останало, от което се нуждаете за пътешестване на дълги дистанции.

Какво бръмчи, жужи, цъка и тн. под капака

Toyota ще предлага три задвижващи елемента при Grand Highlander. Въпреки че към момента не са налични всички детайлности, автомобилният производител разкри, че базовият модел ще се предлага с 2,4-литров бензинов мотор, а ще се предлага и 2,5-литров хибрид. И двата модела ще могат да се оферират с предно или със задвижване на всички колела.

Моделите с най-високо равнище на съоръжение ще получат задвижването Hybrid Max на Toyota. Представена за първи път при Crown, хибридната настройка обезпечава 30 коня повече (22 kW/30,4 к.с.) за този огромен SUV, като генерира общо 362 к.с. (270 kW/367 к.с.) и 542 Nm въртящ миг.

Въпреки че към момента не са обявени данни за пробега на нито един от моделите, Toyota твърди, че Grand Highlander Hybrid Max ще може да форсира до 96 км/ч единствено за 6,3 секунди и ще тегли до 2268 кг.

Вътре в кабината

Целта на Grand Highlander в действителност не е да реализира време от 0 до 100 км. Целта е да бъде огромен. И в действителност, Toyota дава обещание, че SUV-ът ще предлага до 2 775 литра размер при сгънати седалки, което е с към 396 литра повече от Highlander. Дори при заети седалки на третия ред, автомобилният производител твърди, че багажникът ще бъде задоволително огромен, с цел да побере седем ръчни куфара.

Автомобилният производител твърди също по този начин, че последният ред седалки е задоволително огромен, с цел да могат възрастни да седнат комфортно, а тези, които са на него, ще получат по един USB порт, място за предпазване на смарт телефон или таблет и две поставки за чаши.

Като цяло Grand Highlander е оборудван с 13 поставки за чаши и седем USB-C врата за всички ваши потребности от зареждане. Пътниците на втория ред ще получат и надзорен панел на климатика, а Grand Highlander може да бъде оборудван с „ капитански “ независими седалки или една огромна, обща седалка.

Пътниците на предните седалки получават 12,3-инчов инфоразвлекателен екран и безжични Apple CarPlay и Android Auto като стандарт, както и конфигурируема централна подпора, която е задоволително огромна, с цел да побере таблет, и разполага с две безжични зарядни устройства.

При моделите с по-висока степен на съоръжение се оферират отопляеми и вентилирани предни седалки, както и отопляем волан, 1500-ватов електрически контакт и електрически повдигаща се врата.

Toyota твърди, че е проектирала Grand Highlander по този начин, че да бъде комфортен като къщата на баба на село, с меки материали на арматурното табло, тапицерия с „ дървесен резултат “ и мек подлакътник, който е предопределен да се усеща като от „ тънко направен диван “.

Седалките с кожена тапицерия могат да се контролират в 10 направления за лидера (осем за пътника), а моделът Hybrid Max получава извънредни седалки с тапицерия Ultrasuede и кожа с акценти в бронзов цвят, които можете да видите нагоре.

Toyota е оборудвала Grand Highlander с опция за актуализиране на софтуера от отдалеченост. Това значи, че интелигентните функционалности като гласовия помощник ще бъдат в крайник с последните нововъведения и усъвършенствания.

Освен това са налични голям брой свързани услуги. На купувачите се предлага 10-годишен експериментален интервал за услуги като услугата за незабавна помощ на Toyota, денонощна пътна помощ, локатор на откраднат автомобил и други

Достъпът до отчетите за положението на автомобила, отчетите за техническото обслужване и други също е вероятен с обособен 10-годишен експериментален интервал.

Предупреждение за заплаха от конфликт, сигнализация за овакантяване на лентата, адаптивен круиз надзор, помощник за следене на лентата, различаване на пътни знаци, автоматизирани дълги светлини и самодеен помощник за шофиране – всички те се оферират общоприетоо.

Grand Highlander ще предлага на купувачите и едногодишен безвъзмезден експериментален интервал на услугата Remote Connected Service, която разрешава на притежателите да задействат фаровете, да започват автомобила, да заключват вратите и други посредством потреблението на своето смарт устройство.

Що се отнася до играчките в купето, Grand Highlander може да се трансформира в Wi-Fi хотспот за до пет устройства. Саундтракът ще се обезпечава от озвучителна система JBL с до 11 високоговорителя. Налични са и head-up екран, екран за панорамна панорама и усъвършенстваната система за подкрепяне на лидера на Toyota – Traffic Jam Assist.

Квадратен екстериорен дизайн

суално по-кашообразен и обикновен от своя по-малък брат Highlander, новият SUV на Toyota е планиран от екипа на студиото Calty Design в Калифорния. Той се отличава със задни колони в цвета на каросерията, които внушават издръжливост и резистентност, до момента в който гладките повърхности по цялата каросерия показват обикновен, здрав дизайн.

Предлаган в три класа (XLE, Limited или Platinum), Grand Highlander може да бъде поръчан с джанти с диаметър от 18 до 20 инча. Предлага се и панорамен лунен покрив.

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР