Новак Джокович ще вземе участие и в тазгодишното издание на

...
Новак Джокович ще вземе участие и в тазгодишното издание на
Коментари Харесай

Джокович потвърди участие на турнира в Дубай


Новак Джокович ще вземе присъединяване и в тазгодишното издание на ATP 500 шампионата в Дубай. Новианта бе обявена на формалния уебсайт на тенисиста. Надпреварата ще се организира от 27 февруари до 4 март.

Миналата година сърбинът стартира сезона си точно на Dubai Duty Free Championship, защото уредниците не изискваха от участниците документ за имунизация против Covid-19. Джокович победи Лоренцо Музети и Карен Хачанов, само че след това отстъпи пред Иржи Весели на четвъртфинала.

Предстоящото присъединяване ще бъде 13-о за Джокера в шампионата. Той е печелил конкуренцията пет пъти, като последният от тях бе през 2020 година след успех с 6-3, 6-4 над Стефанос Циципас.

Добрата вест за почитателите е, че в Дубай може да забележим следващи епизод от епичното съревнование сред Джокович и Рафаел Надал. Испанецът изненадващо разгласи, че ще се завърне на шампионата цели 15 години след последното си присъединяване.

Във вторник (17 януари) Джокович ще стартира присъединяване си на Australian Open с мач против международния №75 Роберто Карбайес Баена. При победа сърбинът ще се изправи против Уго Делиен или квалификант, а в трети кръг е вероятен конфликт с Григор Димитров.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР