Новак Джокович продължава да държи на своята позиция и отказва

...
Новак Джокович продължава да държи на своята позиция и отказва
Коментари Харесай

Голям турнир премахна сертификатите: Ясно е къде ще видим отново Джокович в игра

Новак Джокович продължава да държи на своята позиция и отхвърля да се ваксинира срещу COVID-19, тъй като счита, че по този начин би могъл да навреди на своя организъм. Точно заради тази причина сърбинът беше заставен да пропусне конкуренциите в Индиън Уелс и Маями, където се изисква наложително имунизиране.

Така 20-кратният първенец от Шлема трябваше да си вземе нова насилствена пауза от спорта и ще се завърне чак за сезона на клей, само че въпреки всичко позитивните вести за досегашния номер едно не липсват. Днес Мастърс шампионатът в Монте Карло разгласява изказване в обществените медии, от което се схваща по какъв начин френското държавно управление възнамерява да облекчи ограниченията от идния понеделник и зеленият документ към този момент няма да бъде нужен за играчи, както и за почитатели. Освен това носенето на маски ще бъде нужно единствено в някои обособени елементи на тенис комплекса.

Въпросните новини са добре пристигнали за международния номер две, който е гражданин точно на Княжеството и незабавно е дал удостоверение пред формалния си уебсайт, че ще вземе присъединяване в Монако. Състезанието ще се организира сред 10 и 17 април, а Джокович несъмнено ще бъде жаден за реванш, откакто през предходната година беше надвит от Дан Еванс още в третия кръг.

TOURNOI 2022
Sans passe vaccinal
No vaccination pass needed
Senza green pass
— ROLEX MC MASTERS (@ROLEXMCMASTERS)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР